Kastanievej
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 9. juni 2023

Tilføjet: 11. maj 2023

Adresse

Kastanievej Efterskole

Kastanievej 2

1876 Frederiksberg C

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Kastanievej Efterskole på Frederiksberg søger pr. 1. august:
1 køkkenmedarbejder til deltidsstilling (16 timer, 4 dage/uge, kl. 08.00-12.00)Kastanievej Efterskole har en kunstnerisk og kreativ profil og tilbyder undervisning af 10. klasses elever på et kreativt og fagligt højt niveau. Køkkenet er efterskolens hjerte, og eleverne er med i planlægning, madproduktion og rengøring. Køkkenet producerer hver dag lækker mad til 100 elever og medarbejdere, og vi har stor fokus på grøn, bæredygtig og velsmagende mad i et hjemligt miljø.

Arbejdsopgaverne består i daglig madlavning/bagning/specialkost efter madplaner, der aftales i teamet. Du skal kunne møde de unge pædagogisk og i øjenhøjde og kunne igangsætte dem med alsidige køkkenopgaver inkl. rengøring. Du planlægger og samarbejder tæt med skolens køkkenleder og kok.

Vores udgangspunkt er en arbejdsuge på 4 dage med mødetid kl. 08.00-12.00, men har du et andet bud, er du stadig velkommen til at søge stillingen. Vi lægger vægt på, at du har køkkenerfaring/køkkenuddannelse, er venlig og imødekommende, har et godt overblik, er samarbejdsvillig og med gode pædagogiske evner.

Læs mere om skolen på www.kastanie.dk

Ansøgning med CV sendes senest d. 09. juni 2023 til forstander Karen Toftlund Krog
e-mail: stilling@kastanie.dk
Der afholdes samtaler med udvalgte ansøgere tirsdag d. 20.06.23