Ansøgningsfrist: 21. juni 2022

Olaf-Nielsensvej 7

5580 Nørre Aaby

Kåre Bauer, 30 30 54 40

Hvis du går med en drøm om at være efterskolelærer, kan du nu udleve denne hos os ved at blive årsvikar.

Vi søger en dedikeret lærer med tiltrædelse den 1. august 2022 og vikariatet varer hele skoleåret. Stillingen er på fuld tid, og man bliver en ”rigtig” efterskolelærer på alle måder. Det betyder, at man kommer til at leve i et tæt miljø med såvel elever som kolleger. Dog skal du ville mere end blot det almindelige og ordinære for at kunne trives her, ligesom du skal kunne indgå i en ligelig kombination med både prøve- og linjefag.

Vi søger en lærer, der kan undervise i tysk og matematik i 10. klasse. Med hensyn til linjefag håber vi især, at du brænder for friluftsliv og kreativ. Se evt. på www.naae.dk, hvad vi tilbyder eleverne.

Vi er en homogen og meget forskelligartet gruppe mennesker med hang til kvalitet og sans for skæve ideer og påfund.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

For mere information er du velkommen til at kontakte skolens forstander, Kåre på 30305440.

Vi glæder os til at se din ansøgning inden den 22. juni på mail: job@naae.dk

Nørre Åby Efterskole