Ansøgningsfrist: 21. november 2022

Ragebølskovvej 3

6400 Sønderborg

Mikkel Fjord-Larsen / Thomas Lauenstein, 74 48 70 80

Vi søger netop nu en administrativ medarbejder til vores administration – måske er det dig som vi glæder os til at få som kollega?

Vi drømmer om, at du

• er et positivt menneske med let til smil
  • er serviceminded
  • er imødekommende, engageret og struktureret
  • hurtigt kan sætte dig ind i nye opgaver, viden og problemstillinger
  • er systematisk i dit arbejde og kan bevare overblikket, selv med mange projekter i gang
  • er stabil, initiativrig, selvstændig og målrettet
  • måske har kendskab til efterskoleverdenen
  • har kendskab til Office og gerne programmerne KOMIT og VIGGO
  • har erfaring fra en lignende stilling
  • har en relevant administrativ uddannelse
  • har lyst til at blive en del af teamet på en velfungerende specialundervisnings efterskole, der hver dag gør en forskel for unge med særlige læringsforudsætninger

Hvad skal du lave hos os:

• Arbejdstid for lærerne i samarbejde med forstanderen
  • Indtastning, ajourføring og vedligehold af skema for elever og lærere i vores intranet-system - VIGGO
  • Køre og opdatere skolens kalender
  • Planlægge prøver samt censorater i samarbejde med forstanderen – og holde dig opdateret i forhold til ny lovgivning mm.
  • Planlægge skoleåret i samarbejde med skolens forstander
  • Organisere skolens rundvisninger samt rundvisningshold
  • Timeregnskab for det teknisk-administrative personale (pedel, rengøring, køkken, administration)
  • Personlig og telefonisk betjening af elever, forældre, kolleger og gæster
  • Diverse ad hoc-opgaver

Vi tilbyder

• en spændende arbejdsplads i udvikling
  • et arbejde, som giver mening
  • et godt arbejdsmiljø, hvor vi er gode ved hinanden
  • en hverdag, hvor du også får kontakt med vores elever
  • gode kolleger med samarbejde på tværs af faggrænserne
  • en fast stilling på 37 timer pr. uge og en arbejdstid som oftest ligger mellem 8-16
  • løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander Mikkel Fjord-Larsen eller viceforstander Thomas Lauenstein på tlf. 7448 7080.

Ansøgning sendes til dybboelefterskole@dybboelefterskole.dk. Ansøgningsfrist er mandag den 21. november 2022 klokken 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 28. november 2022. Tiltrædelse er den 2. januar 2023.

Dybbøl Efterskole er en specialundervisnings efterskole med plads til 86 elever. Dybbøl Efterskoles mission er at tilbyde elever med særlige læringsforudsætninger faglig og menneskelig udvikling i et forpligtende, dannende fællesskab. Det samlede efterskoleophold skal styrke kompetencer og selvværd og fremme troen på en meningsfuld fremtid.