Filtrér

BE Camp 2019

Vil du have en uge i sommerferien, hvor naturen, friluftslivet, fællesskabet, ansvaret og den åbne himmel er i centrum? - Ligesom det er, når man er elev på Brejning Efterskole.

Dato: 30. juni - 5. juli 2019

Sted: Brejning Efterskole

Sommercamp uge 27

Aktiv sommerferie! 5 dages sommercamp. Vælg: FODBOLD, FRILUFTSLIV, SPILUDVIKLING, MADLAVNING, DANS, GOLF, KUNST eller HÅNDBOLD. Masser af fællesaktiviteter, valgfag, frivillige arrangementer og nye venner.

Dato: 30. juni - 4. juli 2019

Sted: Himmerlands Ungdomsskole

International sommerskole

Ta’ på Ranum Internationale Sommerskole og få den bedste sommer af dit liv. Formålet med sommerskolen er at DU skal have en fantastisk sjov og oplevelsesrig sommerferie, hvor du vil blive udfordret personligt og fagligt sammen med unge fra hele verden.

Dato: 30. juni - 27. juli 2019

Sted: Ranum Efterskole College

SIE Badminton BoostCamp

Fjerbold og fælleskab - til sommer kan du få det hele, hvis du tager på SIE Badminton BoostCamp. På fem dage får du en masse teknisk, taktisk og fysisk træning sammen med en masse andre badmintonspillere i alderen 11-14 år.

Dato: 30. juni - 4. juli 2019

Sted: Strib Idrætsefterskole

Fun Camp

Fun Camp er en uges aktiv sommerlejr fuld af oplevelser, som skal give en forsmag på livet på en efterskole. Fun Camp er en tilbagevendende begivenhed, og vi har lavet den fedeste sommerferieuge siden 2003.

Dato: 30. juni - 6. juli 2019

Sted: Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Spring Camp

Du har mulighed for at komme med på spring camp, hvor vi tilbyder intensiv træning inden for spring i de fedeste faciliteter.

Camp Korinth 2019

Årets fedeste sommeroplevelse slår lejr på Korinth Efterskole

Dato: 1. - 5. juli 2019

Sted: Korinth Efterskole

Camp - Bedsteforældre + Børnebørn

Få nogle aktive dage sammen med dine børnebørn. Tre dag med hygge, bevægelse, sjov og ballade. Der er aktiviteter sammen og der er aktiviteter, hvor børn og bedsteforældre er hver for sig.

Sted: Ølgod Efterskole

Camp ØE - Efterskolelivet

Camp ØE er tre dage fuld af aktiviteter, fællesskab og grin. Kom og prøv kræfter med efterskolelivet. Går du med en lille drøm om at tilbringe et år af dit liv på en efterskole, så er Camp ØE lige noget for dig!

Sted: Ølgod Efterskole

MusikCamp i uge 27

Så er der igen MusikCamp på Danmarks største musikefterskole. Fire dage med musik, nye venskaber og efterskoleliv. Oplev sammenspil, trommeworkshop og kor, åben scene og meget mere.

Dato: 2. - 5. juli 2019

Sted: Klejtrup Musikefterskole

Spring Camp

3 hæsblæsende dage med en MASSE spring. Du undervises af skolens dygtige lærere og en masse andre. Programmet bliver fyldt med en masse spring, workshop med en tidligere verdensholdsgymnast, disco-spring og andre fede aktiviteter. Vi er max-klar til at tage imod dig.

Sted: Ågård Efterskole

Rytme & Dans Camp

Kom med til fede dage med sjove efterskoleaktiviteter og intensiv træning med fokus på dans og rytme.

Spring camp 12-15 år

Dejbjerglund Sportscamp 2019

Er du mellem 9-13 år, vild med sport og vil du gerne have en smagsprøve på efterskolelivet, så gør som 145 andre børn og tag på sportscamp d. 29. juli til 1. august 2019. Vi lover fire dage med hygge, grin og selvfølgelig en masse sport.

Dato: 29. juli - 1. august 2019

Sted: Dejbjerglund Efterskole

Powertumbling camp

Du har mulighed for at komme med på vores power tumbling camp, hvor vi tilbyder intensiv træning. Campen er for de 10-15 årige, der bare er helt vilde med at tumble.

Powertumbling (udvidet) camp

Dato: 29. juli - 2. august 2019

Rytme & Dans Camp

Spring Camp 8-11 år

Teamgym Camp

Du har mulighed for at komme med på vores Teamgym Camp, hvor vi tilbyder intensiv træning. Campen er for de 10-15 årige, der bare er helt vilde med teamgym.

Teamgym udvidet camp

Dato: 29. juli - 2. august 2019

Fodbold Camp

Kunne du tænke dig at prøve efterskolelivet, samtidig med at du bliver bedre til fodbold?

Dato: 31. juli - 2. august 2019

Spring Camp 12-15 år

Dato: 31. juli - 2. august 2019

HåndboldCAMP

HåndboldCAMP for håndboldspillere født i årgang 2003 - 2006 Søndag d. 4/8 kl. 14:00 - onsdag d. 7/8 kl. 14:00 4 fantastiske dage med håndbold, alternativ træning og fede oplevelser.

Dato: 4. - 7. august 2019

Sted: Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole

MusikCamp

Vi inviterer alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede. Derfor har vi lavet en MUSIK-CAMP.

Dato: 15. - 17. november 2019

Sted: Viby Efterskole

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Camp'en er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig.

Dato: 5. - 7. april 2020

Sted: Viby Efterskole