Om kurset

Dato: 24. februar 2022

Frist: 23. februar 2022

Pris

Kursuspris: Gratis

Da internettet kom til verden, opstod en stor optimisme omkring fremtidens demokratiske samtale. Evnen til at kommunikere over store afstande, med hurtig hastighed, indvarslede muligheden for en mangfoldig demokratisk samtale styret af verdensbefolkningen selv helt uden om de traditionelle medier. Bill Gates, manden bag Microsoft, udtalte endda at ”Internettet former sig til at blive den globale landsbys offentlige plads”. 

Det er dog svært at spå, specielt om fremtiden, og virkeligheden rettede sig ikke efter idealisternes vision om en global samtale. Med udgangspunkt i den demokratiske samtale, har vi budt en Europaparlamentariker til samtale med en ung aktør om vores fælles færden på internettet.

Hvad end det handler om ekkokamre på de sociale medier, eller den voksende mængde af falske-nyheder glæder vi os til at byde velkommen til en snak om hvad den digitale verden gør ved vores demokrati – på godt og ondt. 

Mette Frobenius styrer debatten.

Download forslag til undervisningsmaterialer her, så dine elever er velforberedte.

Webinaret afholdes d. 24/2 kl. 10.00-11.00 og er for elever, undervisere og andre interesserede. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT WEBINARET ER FLYTTET FRA DEN 23/2 TIL DEN 24/2

Tilmelding

FRISKOLERNE og efterskolerne udbyder i efteråret en række gratis webinarer og online rejser. Webinarerne er økonomisk støttet af Europa-Nævnet.

Link til webinaret, som afholdes via Zoom, vil blive tilsendt senest dagen før.

Yderligere information kontakt Jakob Clausager Jensen jcj@efterskolerne.dk