Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 6. maj 2021

Pris

Kursuspris: 1000 kr. pr. skole

Tid og sted
19.30 Hej på Zoom
19.35 Brug din stemme i klimakampen v. Esther Kjeldahl og Selma De Montgomery
20.00 Filmvisning “70/30” (98 min) (tilmeldte skoler modtager link til filmen)

Før vi viser Phie Ambos film på alle tilmeldte skoler, er vi heldige at få besøg af to af de hovedmedvirkende: Esther Kjeldahl og Selma de Montgomery. De er aktivister i henholdsvis Den Grønne Studenterbevægelse og Fridays For Future. I en spændende samtale, ledet af årets festivalværter og efterskoleelever, Chili og Alberte, vil du blive klogere på, hvordan du kan bruge din stemme i klimakampen. Se med og lær om det gode, det hårde og det vigtige ved at være aktivist. Du vil få mulighed for at interagere og stille spørgsmål gennem Instagram, @faellesforandring, før og under arrangementet.  

Du kan også se eventet på Facebook

Se filmens trailer her:

 

Pris og tilmelding
Hvis I ønsker at se med 6. maj, skal en ansat på jeres efterskole tilmelde jer. Det koster 1.000 kr. pr. skole (som går direkte til holdet bag filmen), og I kan tilmelde jer på dette link.

Herefter vil I blive kontaktet af Fælles Forandrings projektleder Charlotte Hedevang Nielsen ifbm. faktura og link til filmen, som I derefter selv kan afspille. 

Mere om filmen

“70/30” handler om demokratiets kapløb med klimakrisen. Filmen skildrer tilblivelsen af den danske klimalov og ikke mindst de unge aktivisters kamp for en grøn fremtid. Filmen er åbningsfilm for dette års CPH:DOX og har verdenspremiere 21. april.

Filminstruktør Phie Ambo fortæller, at “Klimaaktivister i alle aldre skal vide at de bliver hørt når de uge efter uge står og klaprer tænder med deres papskilte. For mig at se er den del vigtig. Ligesom jeg mener, det er vigtigt for alle danskere at få et indblik i, hvordan demokratiet fungerer på Christiansborg”

film