Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 27. september 2019

Tilføjet: 9. september 2019

Kontakt

Asbjørn Nielsen, 25 21 84 09 / an@efterskolerne.dk

Til Landsstævnet i Aalborg i 2017 deltog 6700 efterskoleelever, og Efterskoleforeningen har også til Landsstævnet i Svendborg i 2021 store forventninger til deltagelsen.

Det koreografiske team består af to personer, som favner såvel pigernes som drengenes del af de store shows. Teamet kommer til at samarbejde med og referere til projektlederen for Efterskoleholdet. Teamets opgave består i at sammensætte det store efterskoleshow, som til L21 skal præsenteres tre gange. Teamet kommer til at samarbejde med eksterne koreografer og en række instruktører fra forskellige efterskoler, når det planlægger og sammensætter de tre shows.

Forventninger til koreografisk team:

  • Organisatorisk overblik
  • Stor erfaring med opbygning af gymnastikopvisning/shows med stort deltagerantal
  • Kan sammensætte koreografien til et show
  • Kan koordinere og samarbejde med andre instruktører og projektlederen
  • Det forventes, at Teamet står for træning, fællestræninger både før og under stævnet samt kursusafvikling for skolernes gymnastiklærere forud for stævnet.

Ansættelse:
Ansættelsen vil være frem til 1. august 2021. Det første år med tæt tilknytning til Efterskoleholdet. Dette honoreres med et fast beløb.
Fra 1. august 2020 forventer vi en deltidsansættelse på 30 – 50 % eller et frikøb på 30-50 % fra jeres nuværende ansættelse frem til og med landsstævnet.

Det er muligt at søge individuelt eller som par/team. Søges der som enkeltperson, skal man være indstillet på at skulle arbejde tæt sammen med den anden koreograf.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til projektleder for Efterskoleholdet, Asbjørn Nielsen, på tlf. 2521 8409

Ansøgningsfrist: Fredag den 27. september 2019

Ansøgningen sendes til:
Efterskoleholdet
Att. Asbjørn Nielsen
Mail: an@efterskolerne.dk