Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 19. november 2023

Tilføjet: 26. oktober 2023

Kontakt

Efterskoleforeningen
Farvergade 27H, 2.
1463 København K

 

Projektleder for Efterskoleholdet Lene Bruun, 5164 7350

 

Besøg hjemmesiden

 

Drømmer du om at stå i spidsen for verdens største gymnastikhold og fællesskab?

Har du kreative visioner og kan stå i spidsen for at producere et seværdigt show, der udføres af 5000-6000 efterskoleelever?

Kan du skabe en klar fortælling samt tænke og se i både koreografiske helheder og detaljer?

Er du modig og nytænkende med god indsigt i målgruppen?


Kan du svare ja til ovenstående, så læs videre her:

Efterskoleforeningen søger et koreografisk team til at stå i spidsen for opbygning og produktion af Efterskoleholdets shows til Landsstævnet i Vejle 2025.

Til Landsstævnet i Svendborg deltog ca. 5700 efterskoleelever. Efterskoleforeningens forventninger til Landsstævnet i Vejle har samme omfang.

Det koreografiske team består af to personer, som favner alle dele af de tre store shows. Teamet kommer til at samarbejde med og referere til projektlederen for Efterskoleholdet og indgår i Efterskoleholdets projektorganisation.

Teamets opgave består i at sammensætte det store efterskoleshow, som skal præsenteres tre gange til L2025. Teamet får mulighed for at samarbejde med eksterne koreografer og en række instruktører fra forskellige efterskoler, når det planlægger og sammensætter de tre shows. Der arbejdes på, at levende musik og kor bliver en del af udvalgte dele af showet og musikansvarlig bliver en tæt samarbejdspartner.

Forventninger til koreografteamet

  • Solid erfaring med at udvikle shows/gymnastikopvisninger med mange deltagere
  • Have et godt organisatorisk overblik og kunne omsætte det til praksis
  • Producere serier til showet og kunne sammensætte et team, der kan bistå med serier og indhold til showet
  • Samle koreografier og bygge det sammen til et forrygende show med en klar fortælling, hvor fællesskab, mangfoldighed og bæredygtighed afspejler sig i showet
  • Have solidt blik for målgruppen og kunne kommunikere i øjenhøjde, anerkendende og tydeligt
  • Deltage i den samlede planlægning for efterskoleholdet sammen med de andre aktivitetsansvarlige omkring de tre store shows på L2025
  • Teamet står for træning, fællestræninger både før og under stævnet samt kursusafvikling for skolernes gymnastiklærere forud for stævnet.

Ansættelse
Ansættelsen forløber fra 01.01.24 til 01.08.25.
Fra 01.01.24 til 31.07.24 honoreres ansættelsen med et fast beløb.

Fra 1. august 2024 forventes en deltidsansættelse eller et frikøb på en % del af din nuværende ansættelse frem til og med 31.07.25. Løn og ansættelsesgrad forhandles med projektleder.

Det er muligt at søge individuelt eller som par/team. Søges der som enkeltperson, skal man være indstillet på at skulle arbejde tæt sammen med den anden koreograf.
Ansøgningen forventes at indeholde et pitch på indledende visioner og tanker om showet samt overvejelser om processen. Du vælger selv formen (levende billeder/still billeder/tekst/lyd mm.)

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Lene Bruun, projektleder for Efterskoleholdet. Mobil: 51 64 73 50

Ansøgningsfrist d. 19.11.23.

Ansøgningen sendes til Lene Bruun på leb@efterskolerne.dk

Samtaler afholdes i Vejle d. 23.11.23.

Tiltrædelse 01.01.24