Ansøgningsfrist: 16. januar 2022

Herstedøster Skolevej 28
2620 Albertslund

www.albertslundlilleskole.dk

Få praksiserfaring og kom godt i gang hos os!

På Albertslund Lille Skole er vi fælles om at lave den bedste skole. Vi nyder vores frihed som fri grundskole og vægter tværfaglig projektundervisning, fællesskab, samarbejde, kreativitet samt bred og dyb faglighed. Vi er også en lille skole med ca. 225 elever i et spor fra 0.-9. klasse og i alt 25 medarbejdere. Vi spiller hinanden gode og har kort fra tanke til handling.

Som en del af overbygningsteamet får du 5 dygtige og hjælpsomme kolleger. Vi underviser parvis 6.-7. og 8.-9. klasse i matematik med mulighed for forskellige forløb, hold og værksteder. Du skal undervise sammen med to kolleger, så du er ikke alene. Desuden indgår matematik i projekt, så det vil også være en mulighed for at udfolde matematik på andre måder.

Kom og vær med!

• Vi har god stemning, arbejdsglæde og en saglig, åben, munter og omsorgsfuld tone
  • Vi er optagede af at diskutere pædagogik, lave fed undervisning og styrke fællesskab og trivsel
  • Vi er en veldrevet og velorganiseret skole, hvor der er styr på tingene (- og ellers får vi det)
  • Vi har fælles retning og rammer – og stor frihed til at forme og fylde ud sammen med kollegerne.
  • Vi har tydelig, nærværende og støttende ledelse
  • Vi har engagerede forældre, der har valgt os til
  • Vi har helt almindelige skønne og bøvlede børn som rigtig gerne vil det meste af tiden
  • Vi er smukt beliggende i naturskønne omgivelser og dog tæt på motorveje og supercykelsti.
  • Vi har cocktails, kahoot, karaoke og kager som kærkomment krydderi
  • Vi tilbyder fast ansættelse hurtigst muligt
  • Vi tilbyder fuld tid, men er åbne overfor mindre i dette skoleår
  • Vi ansætter efter overenskomst mellem Frie Skolers Lærere og Finansministeriet/Medst.

Hvem er du?

• Du er lærerstuderende med færdiggjort linjefag i matematik
  • Du er tydelig med en anerkendende tilgang til alle børn og i særdeleshed teenagere
  • Du kan praktisere lærings- og adfærdsledelse (eller er på vej til at lære det)
  • Du er struktureret, fleksibel, glad for samarbejde og frisk på lidt af hvert
  • - og så er du naturligvis en kollega og medarbejder vi kan regne med

Kan du se dig selv hos os?

Læs om os på www.albertslundlilleskole.dk og kontakt os endelig for spørgsmål og besøg. Vi ansætter, når den rette er der, så send motiveret ansøgning med referencer, eksamenspapirer og cv pr. mail og så aftaler vi evt. samtale.

Albertslund Lille Skole
Herstedøster Skolevej 28