Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021

Albertslund Lille Skole
Skolevej 28
2620 Albertslund

Har du lyst til at arbejde i en unik skoleform – en lilleskole - med blandt andet aldersintegreret undervisning, projektforløb, fællesemner og film/teater? Er du en engageret, stabil og samarbejdsorienteret holdspiller, der vil udvikle skolen sammen med os - så er vi stedet for dig. Vi arbejder tæt sammen om undervisningen og eleverne og mangler lige dig til at fuldende det perfekte team i overbygningen (6.-9.)

Vi forventer, du er:

• Læreruddannet
  • Tydelig med en anerkendende tilgang til alle børn og i særdeleshed teenagere
  • Bredt didaktisk orienteret
  • Glad for at undervise i overbygningen – alene og i samarbejde med kolleger
  • Linjefagsuddannet i matematik og fysik
  • Kompetent til at varetage klasselærerfunktion på en skole med tæt forældresamarbejde
  • Frisk på lidt af hvert – skriv hvad du kan byde ind med

Vi kan til gengæld tilbyde følgende:

• Dialogorienteret arbejdsplads, nærværende ledelse og tæt samarbejde med dygtige kolleger.
  • En lille skole beliggende i naturskønne omgivelser.
  • Ansættelse hurtigst muligt og senest 1. december 2021.
  • Fuld tid
  • Ansættelse i hht. overenskomst mellem Frie Skolers Lærere og Finansministeriet

Læs om os på www.albertslundlilleskole.dk og kontakt os endelig for spørgsmål og besøg.
Ansøgning med referencer, eksamenspapirer og cv pr. mail senest fredag d. 15. oktober.
Samtaler afholdes mandag d. 25. oktober eftermiddag/aften.

Albertslund Lille Skole
Herstedøster Skolevej 28