Baunehøj
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. august 2022

Tilføjet: 2. juli 2022

Adresse

Baunehøj Efterskole

Runegaards Alle 30

3630 Jægerspris

Kontakt

Kristian Damgaard, 29 43 56 01  

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi søger en lærer til at rykke, begejstre, motivere, undervise, opdrage og lytte til eleverne på Baunehøj Efterskole. Du skal kunne undervise på et højt niveau i musik og korsang, samt i enten engelsk eller matematik. I musik-linjefag er der 2 lærere tilknyttet og der undervises bl.a. i sammenspil, band og teori. På Baunehøj Efterskole vægter vi sang og musik meget højt og har dygtige og engagerede musikelever.

Kan du byde ind i andre fag, er det også meget relevant. Som alle andre medarbejdere på skolen skal en kommende lærer forvente at tage del i det praktiske fællesskab, som Baunehøj Efterskole også er.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling og indeholder desuden aften- og weekendvagter og deltagelse i skolens liv i øvrigt.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever.

Vi ønsker, at sammensætningen af medarbejdergruppen skal afspejle befolkningen og opfordrer alle uanset køn, samt social og geografisk baggrund til at søge stillingen.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen 30357303 eller viceforstander Kristian Damgaard 29435601. Ansøgning med CV og referencer samles i en fil og sendes til ug@baunehoej.dk senest søndag den 14. august 2022. Samtaler gennemføres den 22-23. august.

Løn - og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk