Baunehøj
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 12. april 2023

Tilføjet: 8. marts 2023

Adresse

Baunehøj Efterskole

Runegaards Alle 30

3630 Jægerspris

Kontakt

Ulrik Goos Iversen, 3035 7303
Kristian Damgaard 2943 5601

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Halvanden stilling er fast, mens én stilling er et årsvikariat.

Vi har brug for at styrke matematikteamet, der i forvejen består af 3 kreative og kompetente faglærere. Vi ønsker at motivere og udfordre alle vores elever, som fordeler sig på meget forskellige niveauer. Det er vigtigt for os, at de almindelige skolefag er relevante og udviklende dannelsesfag i overgangen mellem grundskolen og ungdomsuddannelserne.

Og vi har brug for en musiklærer. I musik-linjefag er der 2 lærere tilknyttet og der undervises bl.a. i sammenspil, band og teori. På Baunehøj Efterskole vægter vi sang og musik meget højt og har dygtige og engagerede musikelever.

Kan du byde ind i andre fag, er det også meget relevant. Fx tysk, dansk, engelsk, kor, naturfag, bevægelse, medborgerskab, kreative fag, køkken, IT-, læse- eller uddannelsesvejledning.

Stillingen indeholder desuden aften- og weekendvagter, kontaktlærerfunktion og deltagelse i skolens liv i øvrigt. Som alle andre medarbejdere på skolen skal en kommende lærer tage del i det praktiske fællesskab, som Baunehøj Efterskole er.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen 30 35 73 03 eller viceforstander Kristian Damgaard 29 43 56 01. Ansøgning med CV og referencer samles i én pdf-fil og sendes til ug@baunehoej.dk senest onsdag den 12. april 2023. Samtaler gennemføres den 24-26. april 2023.

Løn - og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk

Angiv venligst i ansøgningen, om du er interesseret i evt. nedsat arbejdstid og evt. årsvikariat.