Baunehøj
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 8. december 2022

Tilføjet: 18. november 2022

Adresse

Baunehøj Efterskole

Runegaards Alle 30

3630 Jægerspris

Kontakt

Ulrik Goos Iversen, 3035 7303
Kristian Damgaard, 2943 5601

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Baunehøj Efterskole søger en grøntsagsdyrker/efterskolelærer med høj landbrugsfaglighed til udvikling, drift og vedligehold af et regenerativt jordbrug på skolens arealer, samt undervisning indenfor emnet i faget Jord-til-bord.

På Baunehøj Efterskole ønsker vi at videreudvikle driften af vores køkkenhave efter de regenerative principper. Dette involverer både produktion af grøntsager, frugt og bær til skolens køkken og undervisning, men også grønne pedel-opgaver med fokus på naturgenopretning og forøget biodiversitet på skolens område.

Stillingen involverer derfor et hovedansvar både for produktionen i vores køkkenhave og for faget Jord-til-bord i samarbejde med vores kok, samt for at holde og udvikle vores udeområder i samarbejde med vores pedel.

Stillingen er i udgangspunktet en fast fuldtidsstilling fra 1. februar 2023.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever.

Vi ønsker, at sammensætningen af medarbejdergruppen skal afspejle befolkningen og opfordrer alle uanset køn, samt social og geografisk baggrund til at søge stillingen.
Løn og pensionsordning, der matcher dine kvalifikationer. Løn - og ansættelsesvilkår sker, hvis kandidaten er lærer, efter gældende overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.

Bolig kan evt. stilles til rådighed.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen 30357303 eller viceforstander Kristian Damgaard 29435601. Ansøgning med CV og referencer samles i en fil og sendes til ug@baunehoej.dk senest torsdag den 8. december 2022.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk