Ansøgningsfrist: 23. august 2019

Tilføjet: 8. august 2019

Lars Storgaard, ls@bordings.dk

Vi søger lærere, der har lyst til friskolelivet og som brænder for at lave god undervisning og trygge rammer hos de ældste elever. Du skal have lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde i teams og have blik for elevernes samlede udvikling såvel fagligt som personligt.
Vi leder efter kollegaer, der brænder for fagene, men som også vil engagere sig i hele friskolens virke og ambition om af lave ”højskole for børn”, hvor dannelse og faglighed går hånd i hånd.
Først og fremmest skal du kunne undervise i ovennævnte fag, men er du god til musik, vil det også være velkomment.

Du bliver en del af et dynamisk lærerværelse, hvor vi er meget optagede af at udvikle pædagogik og didaktik, så vi rammer og rummer alle elever. Vi vil gerne blive endnu bedre til at arbejde projektorienteret, så det må du også gerne have stor lyst til. Du får gode muligheder for at iværksætte krøllede forløb på Bordings
– ofte vil en eller flere kollegaer hoppe med og udvikle sammen med dig.

Vi tilbyder:

• en alsidig og anerkendende pædagogik, hvor læring, trivsel og dannelse spiller sammen
  • en skolekultur, hvor tillid, samarbejde og fællesskab er kerneværdier
  • et godt kollegialt miljø og et skolesamfund med en engageret forældrekreds
  • en spændende hverdag med holdninger, humør og højt til loftet

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte viceskoleleder Lars Storgaard på mailen ls@bordings.dk - Se nærmere på skolens hjemmeside: www.bordings.dk

Ansøgning sendes senest fredag den 23. august kl. 12.00 til ansogning@bordings.dk samtaler afholdes i uge 35.

Bordings Friskole
Øster Søgade 86-88, 2100 København Ø
35386908 - kontor@bordings.dk - www.bordings.dk

Bordings Friskole er en velfungerende og forældredrevet friskole på Østerbro midt i København. Vi er ca. 420 elever fordelt på to spor fra 0.-9. kl., 21 elever i hver klasse og afgangsprøve efter 9. klasse. Vi er også 34 lærere, 12 øvrige medarbejdere og en forældrekreds, der vil et engageret samarbejde. Skolens grundlag er Grundtvig og Kolds tanker om børns skoleliv. Vi lægger vægt på, at børn, forældre og lærere mødes i et forpligtende fællesskab om undervisning, klasse og skole. Vi har mod på at være både en almen børneskole og en moderne holdningsskole.