Ansøgningsfrist: 2. april 2020

Karlshøj 40

4733 Tappernøje

Kasper Luffe, 22 15 41 36

En af vores dygtige og vellidte gymnastiklærere har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en lærer, der vil indgå i skolens daglige arbejde med undervisning, tilsyn, kontaktlærerfunktion og alt, hvad et efterskolejob ellers byder på.

• Du skal være en dygtig underviser og kunne stå inde for skolens værdier.
  • Som gymnastiklærer vil du indgå i vores gymnastiklærerteam med særligt ansvar for drengegymnastikken og linjefaget springgymnastik samt være en del af teamets undervisning i fællesgymnastik, pigegymnastik og gennemførsel af forårsopvisninger.
  • Gymnastikken er vigtig på Brøderup, her samles alle elever, og der arbejdes frem mod en opvisning, hvor der er plads til alle.
  • I de boglige fag føres eleverne op til FP10.
  • Kan du undervise i andre fag, kan de også komme i spil.

Brøderup Efterskole er en traditionsrig efterskole smukt beliggende i en enestående natur. Vi lægger stor vægt på, at vores omgivelser er ordentlige, hyggelige, imødekommende og inspirerende. Med udgangspunkt i Grundtvigs tanker om skole og livsoplysning skaber vi et fagligt og personligt udviklende læringsmiljø, hvor unge mennesker i fællesskab trives og forberedes til en god fremtid i et demokratisk samfund.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet, og der kan tilbydes personalebolig.

Stillingen er til besættelse 1. august 2020.

Som situationen er i samfundet lige nu, tilbyder vi ikke en rundvisning på skolen, men forstander Kasper Luffe kan kontaktes på tlf.: 22154136.

Ansøgningsfrist den 2. april.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i ugerne derefter.

Ansøgningen med relevante bilag sendes via mail til kontoret@befs.dk