Ansøgningsfrist: 8. november 2020

Brøndbyvester Boulevard 6

2605 Brøndby

Michel Lothart Mønsted, 36 35 08 03

Stillingen er en deltidsstilling på 28 – 32 timer om ugen. Der vil være tale om skiftende arbejdstider, ligesom der kan forekomme arbejde i weekender i forbindelse med forældrearrangementer mv.

Køkkenet på Brøndby Idrætsefterskole bespiser dagligt op mod 140 elever og ansatte med tre hoved- og fire mellemmåltider. Køkkenet drives med vægt på sund og alsidig kost, og der arbejdes ud fra bæredygtighedsovervejelser og med fokus på mindst muligt spild.

Det forventes, at du har:

• Køkkenfaglig baggrund, og kan arbejde på både koldt og varmt parti samt brødbagning
  • Hygiejnebevis
  • Erfaring med at arbejde med unge mennesker
  • Kan lære fra dig på en behaglig og inspirerende måde
  • Er et positivt menneske, der har humor, er omstillingsparat og har mod på en varieret hverdag

Løn og arbejdstid aftales i forbindelse med ansættelsen.

Skolens køkken fremvises efter endt samtale.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til skolens Køkkenchef, Michel Lothart Mønsted på 3635 0803.

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til kontor@brondby-ie.dk

Ansøgningsfrist søndag d. 8. november 2020.

Samtaler afholdes mandag d. 23. november og tirsdag d. 24. november.