Ansøgningsfrist: 14. august 2020

Snedkærgårdsvej 2
4682 Tureby

Mikkel Nilars, 42 61 66 74 / Jeanette Dahl Henriksen, 29 23 01 25

På Druestrup Friskole bestræber vi os på at møde hinanden med en anerkendende tilgang. Fundamentet for vores skole er et forpligtende fællesskab, glæde og tryghed for den enkelte. Skolen vægter - foruden det boglige - de kreative og musiske fag højt. Morgensang og fortælling er kendetegnende for skolen.

Du skal:

• Have mod til at holde fast i friskoletanken med afsæt i det Grundtvig-koldske værdisæt.
  • Være struktureret og have økonomisk og administrativ erfaring.
  • Vægte samarbejdet på tværs af skole og SFO højt, således der forsat er et tæt parløb mellem medarbejdere og faglighed til gavn for elever og ansatte.
  • Være autentisk og kunne skabe ligeværdige relationer.
  • I samarbejde med medarbejderne og bestyrelsen sikre, at vi når de mål, vi sætter.

Vi er en Grundtvig-koldsk friskole som blev grundlagt i 1886. Skolen er velfungerende, traditionsrig, har dygtige medarbejdere og en god økonomi. Se mere om vores skole og værdigrundlaget på: www.druestrupfriskole.dk

På Druestrup Friskole er vi stolte af:

• Fællesskabet og højt fagligt niveau i trygge rammer.
  • Vores traditioner og arrangementer.
  • Forældrenes initiativ og opbakning.
  • En tryg elevgruppe med gå-på-mod, selvværd og lysten til at lære.
  • At vi har en ambition om at skabe en stærk miljøprofil og har haft det grønne flag i adskillige år.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Løn forhandles i intervallet 448.089 – 536.728 kr. (april 2020).
Tiltrædelse d. 1. november 2020 (eller om muligt før)
Samtaler forventes afviklet i august.

Ansøgningen sendes til bestyrelsesformand Mikkel Nilars, mikkel.nilars@druestrupfriskole.dk. senest d. 14. august 2020.

Yderlige information kan fås hos bestyrelsesformand Mikkel Nilars tlf. 4261 6674 eller næstformand Jeanette Dahl Henriksen tlf. 2923 0125.

Druestrup Friskole er en Grundtvig-koldsk friskole fra 1886 beliggende i naturskønne omgivelser mellem Haslev og Karise. Der går pt. 190 elever på skolen, fordelt på 0 – 9. klasse. Der er 22 ansatte