Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 6. november 2020

Tilføjet: 5. oktober 2020

Kontakt

Emmaus
Højskolevej 9
4690 Haslev

www.galleri-emmaus.dk

Grethe Olsen, 23 60 47 22

Emmaus ligger i Haslev og er en hybrid af mødested, kursus- og konferencecenter, højskole, galleri og bed and breakfast. Stedet drives af Emmaus Fonden, som nu søger ny direktør til at stå i spidsen for stedet med tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale. Der vil være mulighed for en måneds overlap og overdragelse fra den nuværende direktør.

Emmaus drives af lønnede medarbejdere, men i tæt parløb med en række frivillige, og stedet er et lokalt kraftcenter i Haslev i bedste højskoleånd. Emmaus drives ud fra et kristent værdigrundlag, og har et tæt samarbejde med det kirkelige miljø. Det er derfor vigtigt, at den nye direktør repræsenterer kristne værdier og kan se sig selv i religiøse sammenhænge.

Emmaus spænder vidt og højt. Der er mulighed for intensive arbejdsdage, udviklende konferencer, klassiske og kreative højskolekurser, kunst og galleribesøg, afkobling og fordybelse, eller måske blot en overnatning i forbindelse med et besøg i området eller hos venner og familie.

Emmaus er etableret i bygningerne af en 100 år gammel højskole og emmer af atmosfære. Med fortsatte rødder i højskoletraditionen drives Emmaus med hjertevarme, faglighed og ansvar over for vores gæster.

Vi søger en direktør, som er bredt favnende. Du vil i få ansvaret for:

 • Den daglige ledelse
 • Kunde kontakt/opsøgning og styring af udlejning og bookninger
 • Den økonomiske drift
 • Arrangere højskolekurser, kunst-events, inspirationsdage o.s.v.
 • Personaleansvar, vagtplaner mm.

Du vil være ansigtet udadtil og indadtil – du vil blive vært og byde velkommen på kurser, du skal være inspirationskilde for de frivillige og sikre, at de fortsat er tæt knyttet til stedet, og du vil have overblikket i enhver situation.

Vi forventer, at du har:

 • lederambitioner og gerne erfaring hermed
 • strukturel interesse og sans for koordinering
 • flair for formidling og dialog omkring livets store spørgsmål
 • økonomisk erfaring
 • personaleforståelse og gerne erfaring hermed
 • et kristent menneskesyn og bred kirkelig interesse

Vi kan tilbyde et fleksibelt arbejde, hvor du vil kunne tilrettelægge arbejdet i forhold til din egen familie, og du vil blive en del af et team af folk, som brænder for et spændende sted, der har været højskole i mange år. Emmaus drives af en bestyrelse af frivillige.

Lønrammen svarer som udgangspunkt til en lærerløn/forstanderløn

Du er velkommen til at kontakte den nuværende direktør, Grethe Olsen, på tlf. 23604722, hvis du ønsker at besøge stedet, inden du søger.

En skriftlig ansøgning og CV sendes på mail: kathebergerstark@gmail.com senest den 6. november 2020. Samtalerne sker d. 20. november.