Ansøgningsfrist: 1. november 2020

Skjoldsvej 5

4540 Fårevejle

Pia Tholander, 22 88 57 58

Kunne du tænke dig at arbejde i administrationen på en skole med børn og unge mennesker fra 5 til 17 år – så er du måske vores nye kollega. Faarevejle Fri- og Efterskole søger en selvstændig og moden person med solid erfaring indenfor bogholderi/økonomi, der har lyst til at være en vigtig medspiller i et lille kontorteam.
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med kolleger, ledelse og revision i en travl og varieret hverdag. Det er vigtigt, at du har lyst til at deltage i de fælles opgaver, der er i en lille afdeling hvor alle er afhængige af hinanden, og at du er selvorganiseret, tager initiativ og ansvar. Hverdagen på kontoret er ofte præget af afbrydelser og mange bolde i luften, så du skal kunne trives i et travlt og hektisk miljø og stadig arbejde struktureret og omhyggeligt.

Du skal primært tage vare på debitorer og kreditorer, den daglige bogføring, opkrævninger, betalinger, afstemninger, rapportering og indberetninger samt klargøring til årsregnskab. Udover bogholderifunktionen deltager du i de øvrige opgaver der er på kontoret, herunder telefonbesvarelse, elevadministration, servicering af elever, forældre, kolleger og meget andet.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge på hverdage fra kl. 8:00. Ferier afholdes hovedsagligt i skoleferierne. Der tilbydes løn efter kvalifikationer indenfor statens lønramme.
Vi forventer, at du har bred erfaring med bogholderi og er rutineret Office-bruger. Erfaring fra den frie skoleverden og især Komits programmer vil være en fordel.
Hvis du - efter at have læst hele stillingsopslaget igennem - tænker, at du kan imødekomme vores forventninger, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Når vi læser ansøgninger, lægger vi især vægt på:
- Erfaring - CV
- Uddannelse
- Motivation for at søge stillingen
- Referencer – skriftlige såvel som mundtlige

Faarevejle Fri- og Efterskole er en kombineret skole med over 100 års historie på Lammefjorden. I vores friskoleafdeling har vi 195 elever fra 0. til 9. klasse og i efterskoleafdelingen bor her 140 kostelever i 10. klasse. Derudover er der på skolen sfo, ejendomsafdeling, køkken og administration. I administrationen varetager vi den administrative drift af skolen og opgaver for alle afdelinger med et smil.

Stillingen ønskes besat medio januar 2021 og vi glæder os til at modtage din ansøgning via mail hurtigst muligt, dog senest den 1. november på pia@ffeonline.dk. Vi forventer at afholde samtaler løbende med egnede kandidater og vender tilbage til alle ansøgere senest ultimo november.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte administrativ leder Pia Tholander på telefon: 2288 5758