Faarvejle

Skjoldsvej 5

4540 Fårevejle

Bent Søholt Rasmussen, 4022 7375

Der er 20 elever i vores dejlige 6. klasse.

Fællesskab, humor og den gode fortælling er pejlemærker på skolen, hvor der også er plads til både krop, hjerne og hjerte i hverdagen.

Tiltrædelse: 1. januar 2023.

Vi søger en uddannet lærer der:

• Vil være en del af mellemtrinnet og overbygningen - og samtidig lægger vægt på samarbejdet med skolens øvrige lærere.
  • Brænder for at undervise i dansk på mellemtrinnet og også gerne i overbygningen.
  • Er i besiddelse af en naturlig autoritet, faglig kreativitet og nysgerrighed.
  • Er rummelig og omsorgsfuld, med jordforbindelsen i orden.
  • Kan udfolde sig i et miljø, hvor ugerne ofte er forskellige - hen over året.
  • Kan du også undervise i kulturfag (samfundsfag, religion og historie), natur/teknik eller idræt er det en fordel, men det er absolut ikke noget krav.

For yderligere oplysninger om stillingen:
Kontakt friskoleleder, Bent Søholt Rasmussen på mobil: 4022 7375.
Ansøgning med relevante bilag sendes til: ansoegning@ffeonline.dk, att. Bent Søholt Rasmussen.
Ansøgningsfrist: 5. december 2022. Samtaler forventes gennemført i uge 50.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.