Ansøgningsfrist: 15. april 2020

Skjoldsvej 5

4540 Fårevejle

Frank Ørndrup Elzer, 20 97 27 95

Til vores fantastiske efterskole søger vi en læreruddannet kollega.
Du må meget gerne have efterskoleerfaring, enten som lærer eller fra din tid som efterskoleelev.

Vi forventer

• at du er uddannet lærer og kan undervise i dansk eller matematik - gerne suppleret med eSport, dans, fodbold eller kulturfagene.
  • at du er pligtopfyldende, engageret og aktiv, i alt hvad der sker på efterskolen.
  • at du er indstillet på en uforudsigelig hverdag med mange akutte pædagogiske opgaver.
  • at du er fagligt og pædagogisk velovervejet.
  • at du vil engagere dig som en synlig voksen i skolens aktiviteter og undervisning, og i elevernes frie rum.
  • at du er robust og har en synlig lyst til arbejdet og samværet med unge mennesker.

Vi tilbyder

• en udfordrende og spændende hverdag i et pulserende miljø - i en landsby midt på Lammefjorden.
  • en rigtig god arbejdsplads hvor kollegial opbakning, faglig sparring og åbenhed er grundpiller.

Yderligere oplysninger fås hos forstander Frank Ørndrup Elzer tlf. 2097 2795
Ansøgningsfrist 15. april 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 17-18
Ansøgning til frank@ffeonline.dk.
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Se mere på skolens hjemmeside www.faarevejleefterskole.dk