Ansøgningsfrist: 1. juli 2020

Parkvænget 2
4540 Fårevejle
Bent Søholt Rasmussen, 40 22 73 75

Faarevejle Friskole, der er beliggende på Lammefjorden i det smukke Odsherred, søger en klasselærer på fuld tid til vores kommende 3. klasse 2020-21.

Der er 19 elever i vores 3. klasse – en god blanding på 11 piger og 8 drenge.

Fællesskab, humor og den gode fortælling er pejlemærker på skolen, hvor der også er plads til både krop, hjerne og hjerte i hverdagen.
Tiltrædelse: 1. august 2020.

Vi søger en uddannet lærer der:

• Vil være en del af indskolingen, men samtidig lægge vægt på fællesskabet med skolens øvrige lærere.
  • Er i besiddelse af en naturlig autoritet, faglig kreativitet og nysgerrighed.
  • Er rummelig og omsorgsfuld, med jordforbindelsen i orden.
  • Kan udfolde sig i et miljø, hvor ugerne ofte er forskellige - hen over året.
  • Har undervisningserfaring i dansk.
  • Har du ligeledes undervisningserfaring i matematik til og med 6. klasse, og/eller motorik/bevægelse, er det en fordel, men absolut ikke noget krav

For yderligere oplysninger om stillingen: Kontakt afd.leder for friskolen Bent Søholt Rasmussen på mobil: 40227375.
Ansøgning med relevante bilag sendes til: ansoegning@ffeonline.dk, att. Bent Søholt Rasmussen.
Ansøgningsfrist: 1. juli 2020. Samtaler forventes gennemført i uge 28.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.