Ansøgningsfrist: 15. juni 2021

Faxehus Efterskole

Strandstræde 3

4654 Fakse Ladeplads

I den ene stilling får du som dansklærer ansvar for et hold alene, og du skal føre eleverne op til afgangsprøverne.

Den anden lærer vi søger skal undervise i dansk sammen med et team omkring to sammenlæste danskhold.

Derudover har vi brug for, at vores to nye lærere til sammen dækker følgende fag: Idræt, adventuresport, naturfag, engelsk, kor og yoga. Vi er også åbne over for nye idéer – måske kan du/I bidrage med noget, som vi ikke vidste, vi manglede.

Begge stillinger indeholder vekslende arbejdstider afpasset i forhold til efterskolens arrangementer. Alle lærere har aften- og weekendvagter og er omsorgs- og kontaktperson for en gruppe elever.
Faxehus Efterskole har 108 fantastiske elever hvert skoleår, og vi holder til i et gammelt badehotel i Faxe Ladeplads. Vi er ca. 35 medarbejdere, og vi glæder os til at tage godt imod to nye ansigter den 1. august.

Du kan læse om skolen og vores værdigrundlag på www.faxehus.dk

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Stillingerne er ikke nødvendigvis fuld tid.

Ansøgning sendes til skolens kontor på kontor@faxehus.dk og skal være hos os senest 15. juni. Ansættelsessamtalerne vil finde sted i uge 25.

Yderligere oplysninger og evt. aftale om et besøg på skolen kan fås ved henvendelse til skolens forstander Jakob Rud Hansen.