Ansøgningsfrist: 11. april 2021

Slagelsevej 13

Flakkebjerg

4200 Slagelse

Stilling 1: Lærer på vores Sciencelinje med fagligt fokus på naturfag og matematik
Stilling 2: Lærer på vores Globallinje og fra 2022 på Explorer (9. klasse) med fagligt fokus på dansk og medborgerskab
Stilling 3: Lærer på vores Medialinje med fagligt fokus på dansk og medier
Stilling 4: Barselsvikar på vores Medialinje med fagligt fokus på engelsk og medier

Desuden skal vi have dækket fagene matematik, spansk, fransk, idræt, fællessang og ordblinde-/læsehjælp. Se nærmere beskrivelser af de enkelte stillinger på vores hjemmeside www.flakkebjergefterskole.dk
Som lærer på en af vore linjer skal du mestre tværfagligt og projektorienteret undervisning inden for linjens faglighed i et team på 2-3 lærere. Vi ser gerne praksiserfaring med linjefagligheden der rækker ud over underfaglighed undervisning. Alle vore linjer åbner for et vindue at betragte vores verden ud fra og inviterer til aktivt medborgerskab visning. og engagement i sammen at skabe en bedre verden for fremtidige generationer.

Derudover forventes det, at vores nye kollega

• er en teamplayer, som kan tænke og handle i fællesskab
  • er en dygtig formidler af sit stof og kan gå i åben og præcis dialog med elever, forældre, kolleger og samarbejdspartnere.
  • kan arbejde reflekteret med forskellige lærerroller, fra docent til vejleder.
  • har et moderne og rummeligt menneskesyn, kan rumme bredden i vores elevgruppe med varme og anerkendelse og gribe eleven, der hvor den enkelte er
  • har lyst til og mulighed for at gå 100% ind i efterskolelærerlivet, med skæve arbejdstider og høj forandringshastighed

Flakkebjerg Efterskole er en velfungerende efterskole med stærke værdier i hverdagen og et fælles fokus på medborgerskab, demokrati og bæredygtighed. Vi har 172 engagerede elever, god elevsøgning og et dedikeret medarbejderhold, som tager vare på hinanden. Vi sætter en ære i, at være i udvikling og i trit med vores fortid, samtid og fremtiden.

Stillingerne er til ansættelse 1. august 2021.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.
Vi ser gerne, at du besøger skolen inden ansøgning, så du ved hvad du går ind til.
Ansøgning og CV sendes til jc@fepost.dk med Lærerstilling i emnefeltet senest den 11. april 2021.
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 15.