Ansøgningsfrist: 17. september 2020

Slagelsevej 13

Flakkebjerg

4200 Slagelse

Vi søger en ny kollega til vores projektlinje Adventuresport, som kombinerer sport i naturen med matematik og naturfag i tværfaglig, projektorienteret undervisning. Du skal være dygtig indenfor begge skolefag og kunne skabe begejstring for adventuresportaktiviteter som MTB, kajak og klatring. Projekterne tager ofte afsæt kroppen, sundhed, energi og naturen, så du forventes at kunne tænke i kreative projektforløb inden for disse temaer.

Derudover forventes det, at vores nye kollega

• er en teamplayer, som kan tænke og handle i fællesskab.
  • er en dygtig kommunikator af sit stof og kan gå i åben og præcis dialog med elever, forældre, kolleger og samarbejdspartnere.
  • kan arbejde reflekteret med forskellige lærerroller, fra docent til vejleder.
  • har et moderne og rummeligt menneskesyn, kan favne bredden i vores elevgruppe med varme og anerkendelse og gribe eleven, der hvor den enkelte er.
  • har lyst til og mulighed for at gå 100% ind i efterskolelærerlivet, med skæve arbejdstider og høj forandringshastighed.

Flakkebjerg Efterskole er en velfungerende efterskole med stærke værdier i hverdagen og et fælles fokus på medborgerskab, demokrati og bæredygtighed. Vi har god elevsøgning og et engageret medarbejderhold, som tager vare på hinanden. Vi sætter en ære i, at være i udvikling og i trit med vores fortid, samtid og fremtid.

Stillingen er til ansættelse 1. oktober eller snarest efter.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.
Vi ser gerne, at du besøger skolen inden ansøgning, så du ved, hvad du går ind til.

Ansøgning og CV sendes elektronisk jc@fepost.dk med Adventuresport i emnefeltet inden den 18. september 2020. Ansættelsessamtaler vil finde sted tirsdag d. 22. september.

Flakkebjerg Efterskole | Slagelsevej 13 | 4200 Slagelse Telefon: 58 18 61 00 | www.flakkebjergefterskole.dk