Ansøgningsfrist: 12. november 2021

3210 Vejby

Søren Møller, 29 26 41 15
Hanne Wiehe, 40 82 65 75

Gribskov Efterskole er smukt beliggende i Vejby nær Tisvildeleje og Rågeleje (45 min. kørsel fra København). Efterskolen har 117 elever på 10. klassetrin fordelt på to forskellige linjer.

Vi forventer af dig at:

• du brænder for efterskolelivet og relationsarbejdet med de 16-17årige og alt, hvad dette indebærer.
  • du er uddannet lærer eller har undervisningserfaring fra fri-, folke- eller efterskole.
  • du er stolt af at være lærer og er fagligt forankret i dine fag.
  • du er pligtopfyldende, selvstændig og trives med at håndtere mange sideløbende opgaver uden at miste overblikket eller det gode humør.
  • du er initiativrig og positiv af natur.
  • du vil være med til at gøre vores skole til en af landets bedste efterskoler.

Vi tilbyder:

• et job på en spændende efterskole med mange muligheder og plads til indflydelse.
  • et team af 20 dygtige og motiverede kolleger, som holder af at samarbejde.
  • et inspirerende og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor forandringshastigheden er høj.
  • et meningsfyldt arbejde, hvor de unge menneskers trivsel, dannelse og læring er i centrum.

Alle skolens medarbejdere er fælles om de opgaver, der knytter sig til elevernes dagligdag, derfor vægter vi ansvarlighed, fleksibilitet og ikke mindst humor meget højt.

Mere om skolen findes på hjemmesiden http://www.gribskovefterskole.dk

Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger hos forstander Søren Møller tlf. 29 26 41 15 eller viceforstander Hanne Wiehe tlf. 40 82 65 75.

Ansøgningen mailes til: gribskov@gribskovefterskole.dk senest den 12. november 2021

Der afholdes løbende samtaler efter aftale.

Ansættelsestidspunkt: 1. januar 2022.