Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019

3210 Vejby

Søren Møller, 29 26 41 15
Hanne Wiehe, 40 82 65 75

Gribskov Efterskole er beliggende i Vejby nær Tisvildeleje og Rågeleje, og der er 45 min. kørsel til København.

Skolen har 115 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin.

Vi forventer af dig at:

• du brænder for efterskolelivet
  • du er uddannet lærer eller har undervisningserfaring fra fri-, folke- eller efterskole
  • du er stolt af at være lærer!
  • du er fagligt dygtig
  • du har kompetencer inden for digital undervisning/læring
  • du er pligtopfyldende og trives med selvstændigt at håndtere mange sideløbende opgaver uden at miste overblikket eller det gode humør
  • du er god til at samarbejde
  • du vil være med til at gøre vores skole til en af landets bedste efterskoler

Vi tilbyder:

• et job på en spændende skole med mange muligheder
  • et undervisnings- og læringsmiljø, hvor MacBook er et primært redskab for både elever og lærere
  • en stilling med plads til masser af indflydelse
  • et team af 20 dygtige og motiverede kolleger
  • et inspirerende arbejdsmiljø på en skole med to meget forskellige linjer – en medielinje og en outdoorlinje.

Alle skolens medarbejdere er fælles om de opgaver, der knytter sig til elevernes dagligdag, derfor vægter vi ud over faglighed også ansvarlighed, samarbejde, fleksibilitet, relationskompetence og ikke mindst humor meget højt.

Mere om skolen findes på hjemmesiden http://www.gribskovefterskole.dk

Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Yderligere oplysninger hos forstander Søren Møller tlf. 29 26 41 15 eller viceforstander Hanne Wiehe tlf. 40 82 65 75.

Ansøgningen mailes til: gribskov@gribskovefterskole.dk senest den 20. oktober 2019

Der afholdes samtaler i uge 43

Ansættelsestidspunkt: 1. december 2019 eller efter aftale.