Ansøgningsfrist: 19. maj 2022

4793 Bogø By

Kresten Fjord,21 13 06 27

Om Idrætsefterskolen Grønsund – www.ieg.dk

Efterskolen udbyder breddeidræt med 9 forskellige linjer og valgfag samt en faglig stærk profil.
Skolen vægter bredtfavnende oplevelser, derfor prioriteres tid til stævner, ture og rejser mv.
Efterskolen ligger på Bogø (mellem Sjælland og Falster) tæt på motorvejen i fantastiske omgivelser ved skov, vand og masser af udeareal.
Skolen har plads til 144 efterskoleelever, som enten går i 9. eller 10. klasse.
Med stillingen er der mulighed for at leje en tjenestebolig tæt ved skolen.

Vi tilbyder

Stor indflydelse på egen opgaveløsning og frie rammer til forberedelse.
En blandet faggruppe af dygtige, engagerede og velmodtagende kollegaer – som er eminente til at tage hånd om hinanden og hygge sig sammen både i og udenfor arbejdstid.
Gode muligheder for kompetenceudvikling og attraktive fysiske rammer i et yderst behageligt arbejdsmiljø.

Ansøgerprofil

1. Sportslige eller musiske opgaver: Skolen har brug for, at du enten er dygtig til at træne 9. og 10. klasses elever i volleyball, tennis eller fodbold. Eller at brænder for at undervise i musik på en efterskole. Generelt søger skolen lærere med alsidige sportslige trænerkompetencer.
  2. Fag-fagligt: Du er læreruddannet og en kompetent underviser i overbygningen – gerne med linjefag i dansk, engelsk og/eller tysk.
  3. Menneskelige kvalifikationer: Vi søger lærere, som agerer autentisk, og i høj grad mestrer det relationelle i samspillet med elever og kollegaer.

Vi vægter en tydelig og velvalgt rammesætning i undervisningen, og en klar kommunikationsform samt en lyttende og empatisk unge-tilgang.
    Det er vigtigt, at man er team-mindet med stærke samarbejdsegenskaber, og er loyal overfor internt aftalte arbejdsgange og mål.
    Vi værdsætter initiativer og ideer i forhold til udvikling af egne arbejdsområder.
    Man har stor indflydelse på skolens dagligdag, hvorfor vi imødekommer en sprudlende og aktiv indstilling til livet og arbejdsopgaver under hensyntagen til skolens rammer.

Forventninger

Til stillingen hører tilsyns- og aktivitetsvagter ca. én ugentlig hverdagsaften og i nogle weekenddage i løbet af året, hvorfor man må forvente fleksible arbejdstider. Fridage på hverdage muliggøres på denne vis.

Vi forventer, at ansøgeres værdier harmonerer med skolens værdigrundlag, som findes på hjemmesiden: www.ieg.dk. Her kan man se mere om linjerne, finde information om ansatte og skolens dagligdag.

Vi forventer, at du kan starte hos os mandag den 1. august 2022 og således være med i opstartsfasen af skoleåret.

Ansøgningsfrist: torsdag den 19. maj 2022 kl. 12.00.

Ansøgning og CV sendes til denne mail: job@bkig.dk Mrk.: Lærer til IEG.

Vi holder samtaler tirsdag den 24. maj 2022 i tidsrummet 10.00 – 18.00.

Vil du vide mere? Kontakt gerne konstitueret forstander Kresten Fjord på 21130627.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge fællesoverenskomst, organisationsaftale og arbejdstidsaftale for ledere og lærere ved efterskoler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.