Ansøgningsfrist: 18. juni 2021

4840 Nørre Alslev

Anders Bo Johnsen, 21 21 76 16 / aj@gunslevholm.dk

Gunslevholm Idrætsefterskole
Gunslevholm, der er beliggende på Nordfalster, er en traditionsrig og aktiv idrætsefterskole med godt 200 elever og 35 medarbejdere. Der er en stor elevsøgning til skolens fire idrætslinjer.

Vores forventninger

• Du kan stå inde for vores værdier, hvor ordentlighed, tolerance, ligeværd og respekt for forskelligheder er centrale.
  • Du ønsker at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og udvikling er nøglebegreber – både for elever og medarbejdere.
  • Du trives med, at alle ansatte har deres daglige gang i køkkenet og du motiveres af at have elever med i det daglige arbejde i køkkenet.
  • Du har den uddannelsesmæssige baggrund og personlighed der gør dig i stand til at begrunde og formidle om sund kost.
  • Du arbejder struktureret og planlægger med overblik og økonomisk ansvarlighed.
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er flere større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår.

Vi tilbyder

• Ambitiøse og humoristiske kollegaer, som løfter i flok og som ser det som et fælles ansvar at lave god efterskole, uanset arbejdsområde, titel og anciennitet.
  • Fantastiske elever, som vil opleve, lære, udfordres og favnes.
  • En fleksibel stilling med gennemsnitlig 37 timer pr. uge, hvor du kan være med til at løfte overlæggeren, som leder for fire ansatte i køkkenet – blandt andet Souschefen.
  • Løn efter kvalifikationer.

Hvis du kan se dig selv som vores nye køkkenleder, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen, til at kontakte vores forstander, hvis du har spørgsmål:

Anders Bo Johnsen
Mobil: 21217616 • Mail: aj@gunslevholm.dk

Ansøgning & ansættelsesprocedure
Din ansøgning og relevante bilag skal sendes til info@gunslevholm.dk senest onsdag d. 18. juni 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest fredag d. 18. juni 2021.