Ansøgningsfrist: 17. juni 2019

4840 Nørre Alslev

Anders Bo Johnsen, 2121 7616

Gunslevholm Idrætsefterskole

Gunslevholm er en traditionsrig og aktiv idrætsefterskole med 200 elever. Skolen, der er beliggende på Nordfalster, har fantastiske faciliteter (moderne springcenter, kunstgræsbane mv.), kompetente medarbejdere og stor elevsøgning til alle skolens idrætslinjer: TeamGym, Dans, Fodbold og Håndbold.

Vores forventninger

• Du brænder for at arbejde med ledelse og vægter synlighed, nærvær og anerkendelse i dagligdagen, over for såvel elever som medarbejdere.
  • Du tager naturligt ansvar for skemalægning, tilsynsplaner, opgaveoversigter og registrering af arbejdstid.
  • Du er dygtig til at arbejde med pædagogisk udvikling og kan lide de dokumentationsopgaver der ligger i indholdsplaner, UMV, selvevalueringer mv.
  • Du arbejder struktureret og systematisk, og er omhyggelig når det gælder de administrative opgaver.
  • Du kan se dig selv som en del af et ambitiøst efterskolemiljø og har også lyst til undervisning og tilsyn.
  • Du kan stå inde for vores værdier, hvor ordentlighed, tolerance, ligeværd og respekt for forskelligheder er centrale.
  • Du ønsker at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og personlig udvikling er nøglebegreber, både for elever og medarbejdere - og hvor vi gør en forskel for hinanden.
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og lyst til fortsat ledelsesmæssig sparring og udvikling.

Vi tilbyder

• Ambitiøse og humoristiske kollegaer, som løfter i flok.
  • Fantastiske elever, som vil lære, udfordres og favnes.
  • En spændende ledelsesstilling med boglig undervisning og almindelige efterskoleopgaver.

Hvis du kan se dig selv som vores nye viceforstander, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen, til at kontakte vores forstander, hvis du har spørgsmål:

Anders Bo Johnsen

Mobil: 21217616  Mail: aj@gunslevholm.dk

Ansøgning & ansættelsesprocedure
Din ansøgning og relevante bilag skal sendes til info@gunslevholm.dk senest fredag d. 17. juni 2019. Ansættelsessamtaler afholdes i starten af uge 26.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.