Ansøgningsfrist: 21. januar 2021

4840 Nørre Alslev

Anders Bo Johnsen, 21 21 76 16 / aj@gunslevholm.dk

Gunslevholm Idrætsefterskole
Gunslevholm er en traditionsrig og aktiv idrætsefterskole med 200 elever. Skolen, der er beliggende på Nordfalster, har fantastiske faciliteter (moderne springcenter, kunstgræsbane, GoalStation mm.) og stor elevsøgning til alle skolens idrætslinjer: TeamGym, Dans, Fodbold og Håndbold.

Vores forventninger

• Du har erfaring som fodboldtræner og er muligvis i gang med DBU´s kurser.
  • Du brænder for at træne både piger og drenge – og på mange forskellige niveauer.
  • Du formår at arbejde struktureret og har overblik til at være en del af et stort ambitiøst team med ansvar for mange elever.
  • Du tager naturligt del i de praktiske planlægningsopgaver der er i forbindelse med fodboldlinjen (planlægning af kampe, træningslejre osv.).
  • Du kan undervise i et bogligt fag (dansk, engelsk eller matematik).
  • Du kan stå inde for vores værdier, hvor ordentlighed, tolerance, ligeværd og respekt for forskelligheder er centrale.
  • Du ønsker at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og personlig udvikling er nøglebegreber – både for elever og medarbejdere.

Vi tilbyder

• Ambitiøse og humoristiske kollegaer, som løfter i flok.
  • Fantastiske elever, som vil lære, udfordres og favnes.
  • En stilling med fodbold, boglig undervisning og almindelige efterskoleopgaver, som aften- og weekendvagt.

Hvis du kan se dig selv som vores nye fodboldlærer, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen, til at kontakte vores forstander, hvis du har spørgsmål:
Anders Bo Johnsen
Mail: aj@gunslevholm.dk

Ansøgning & ansættelsesprocedure
Din ansøgning og relevante bilag skal sendes til info@gunslevholm.dk senest torsdag d. 21. januar 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 25. januar og tirsdag d. 26. januar 2021.

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”.