Ansøgningsfrist: 25. august 2022

4840 Nørre Alslev

Peter Bærnholdt, 51 73 18 02 / pb@gunslevholm.dk

Gunslevholm Idrætsefterskole
Gunslevholm er en traditionsrig og aktiv idrætsefterskole med 200 elever. Skolen, der er beliggende på Nordfalster, har fantastiske faciliteter (moderne springcenter, kunstgræsbane, lækre undervisningslokaler mv.) og stor elevsøgning til alle skolens idrætslinjer: TeamGym, Dans, Fodbold og Håndbold. Samtidig har vi en klar forventning om, at eleverne er læringsparate i de boglige fag og vi har ambitioner om, at levere en stærk faglig undervisning.

Vores forventninger

• Du er stærkt fagligt funderet i faget dansk og du brænder for at formidle stoffet til eleverne.
  • At du har lyst til at indgå i det forpligtende fællesskab – både med elever og kollegaer, hvor samarbejde og vidensdeling er afgørende.
  • Du har mere på hjertet – måske musik eller spændende valgfag.
  • Du kan stå inde for vores værdier, hvor ordentlighed, nysgerrighed, tolerance, ligeværd og respekt for forskelligheder er centrale.
  • Du ønsker at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og personlig udvikling er nøglebegreber – både for elever og medarbejdere.

Vi tilbyder

• Ambitiøse og humoristiske kollegaer, som løfter i flok.
  • Fantastiske elever, som vil lære, udfordres og favnes.
  • En deltids- eller fuldtidsstilling med boglig undervisning og almindelige efterskoleopgaver, som kontaktlærerfunktion, samt aften- og weekendvagter.
  • Stillingen er pt. tidsbegrænset til d. 30/6 2023 – men med muligheder for senere fastansættelse.

Hvis du kan se dig selv som vores nye lærer, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen til, at kontakte vores viceforstander, hvis du har spørgsmål:
Peter Bærnholdt
Mail: pb@gunslevholm.dk

Ansøgning & ansættelsesprocedure
Din ansøgning og relevante bilag skal sendes til info@gunslevholm.dk senest torsdag d. 25. august.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 29. august og vi håber at du kan starte allerede d. 1. oktober 2022.

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”.