Ansøgningsfrist: 28. juni 2022

Gundslevholm

4840 Nørre Alslev

Anders Bo Johnsen, 21 21 76 16

Du skal brænde for at undervise, lave koreografier, små og store shows, fællesopvisninger og deltage i konkurrencer – og for at skabe fællesskab og gode relationer.

Gunslevholm Idrætsefterskole
Gunslevholm er en traditionsrig og aktiv idrætsefterskole med 200 elever, hvoraf de 25-30 er på danselinjen. Skolen, der er beliggende på Nordfalster, har fantastiske faciliteter (moderne springcenter, kunstgræsbane mv.) og stor elevsøgning til alle skolens idrætslinjer: TeamGym, Dans, Fodbold og Håndbold.

Vores forventninger

• At du er en teknisk dygtig danser med speciale i hiphop, street style o.lign.
  • Du er kreativ og idérig og har et højt ambitionsniveau. Både i forhold til dans og fællesgymnastik.
  • Du har lyst til at være med til at udvikle vores danselinje og sætte dit personlige præg.
  • At du er lyttende og inddragende, og formår at kombinere et højt ambitionsniveau med en god pædagogisk tilgang, der får både nybegynderen og den meget øvede motiveret.
  • Du kan stå inde for vores værdier, hvor ordentlighed, tolerance, ligeværd og respekt for forskelligheder er centrale.
  • Du ønsker at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og personlig udvikling er nøglebegreber – både for elever og medarbejdere.

Vi tilbyder

• 28-30 målrettede og ambitiøse dansere som brænder for, i fællesskab, at blive dygtigere.
  • Ambitiøse og humoristiske kollegaer, som løfter i flok.
  • Fantastiske elever, som vil lære, udfordres og favnes.
  • En fuld- eller deltidsstilling som fleksibelt kommer til at passe sammen med alt det andet du laver – meget gerne med både undervisning, valgfag og vagter.

Hvis du kan se dig selv som vores nye danselærer, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen, til at kontakte vores forstander, hvis du har spørgsmål:

Anders Bo Johnsen

Ansøgning & ansættelsesprocedure
Din ansøgning og relevante bilag skal sendes til info@gunslevholm.dk senest tirsdag d. 28. juni 2022. Ansættelsessamtaler holdes løbende – vi laver en aftale!

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”.