Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 12. maj 2021

Tilføjet: 21. april 2021

Adresse

Hårslev Efterskole

Hårslevvej 33

4262 Sandved

Kontakt

Rasmus Biørn,  24 44 62 66 / rb@haarslevefterskole.dk  

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Hvis du kan se dig selv som en del af en moderne, seriøs og traditionsrig efterskole for 96 fantastiske elever, er det måske noget for dig. Du vil komme til at arbejde på en moderne arbejdsplads med engagerede og kompetente medarbejdere, der løfter i flok. Efterskolen har nogle særdeles gode faciliteter herunder et veludstyret naturfagslokale.
Hårslev Efterskole er beliggende smukt på landet mellem Næstved og Slagelse.

Hårslev Efterskole er en grundtvigsk efterskole fra 1943, som tilbyder en bred vifte af både valgfag og linjefag. Med høje timetal i vores linjefag, store faglige ambitioner og fleksibel fagstruktur, prioriterer vi efterskolen som et sted at afprøve og lære om sig selv i faglige og sociale fællesskaber. Hårslev Efterskole vægter elevernes boglige fag og interessefag lige, og vi møder eleverne med hver enkelt elevs udvikling for øje.

Vi søger en lærer, der har lyst til efterskolelivet, en synlig lyst til at være sammen med unge mennesker og lyst til at udfordre dem såvel i undervisningen som i fritiden. Hverdagen på Hårslev Efterskole er præget af aktive dage med sjove og spændende aktiviteter, linjefag, valgfag og fritidsaktiviteter i et hjemligt miljø, hvor alle ses og alle skal trives.

Vi lægger stor vægt på en positiv indstilling, og vores samarbejde er præget af humor, tillid, høj grad af frihed, medansvar og medindflydelse. Der vil være mulighed for (videre-)uddannelse. Med til stillingen hører også almindelige efterskolefunktioner, som at være kontaktlærer og at have aften- og weekendvagter.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der kan eventuelt være mulighed for en tjenestebolig.

Ansøgning senest onsdag d. 12. maj 2021

Kontakt os på: 2444 6266 eller rb@haarslevefterskole.dk

På Hårslev Efterskoles vegne

Rasmus Biørn