Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 31. januar 2022

Tilføjet: 10. januar 2022

Kontakt

Julemærkehjemmet Liljeborg
Baldersvej 3
4000 Roskilde

 

Søren Ravn Jensen, 24 29 29 04
Tina Overgaard, 31 41 05 82

  

Hjemmeside

Vil du stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Julemærkefondens nyeste Julemærkehjem og deltage i den øverste ledelse af Julemærkefonden? Og er du en dygtig kommunikator, der kan være med til at sikre midlerne til den fortsatte drift og udvikling af Julemærkehjemmene?

Som ny forstander på Julemærkehjemmet Liljeborg får du mulighed for at sætte din ledelseserfaring i spil i en fond, der hvert år hjælper ca. 1.000 børn med at få en ny start. Du bliver desuden en del af Julemærkefondens øverste ledelse, og du vil dermed være med til at fastlægge fondens strategiske retning samt det fælles værdigrundlag, politikker og retningslinjer.

Stillingen giver desuden en unik mulighed for at kombinere pædagogisk indsigt med flair for fundraising, da en del af forstanderens arbejde omhandler sikring af midler til den fortsatte drift og udvikling af både Julemærkehjemmet Liljeborg og Julemærkefonden som helhed. Som forstander får du altså en alsidig hverdag præget af både eksterne og interne aktiviteter.

Julemærkehjemmet Liljeborg er placeret i Roskilde på samme adresse som fondens administration. Liljeborg har plads til 48 børn ad gangen, og her er 30 fastansatte medarbejdere. I samarbejde med sit ledelsesteam på fire mellemledere skal den nye forstander sikre den fortsatte udvikling og drift af Julemærkefondens nyeste Julemærkehjem.

Vi forventer, at den nye forstander bidrager med stærke ledelseskompetencer, solid pædagogisk erfaring og et kommercielt mindset. Du forventes desuden at have en evne til at formidle det gode budskab og skabe begejstring omkring dig. Du er udadvendt, tillidsskabende og en udpræget netværker.

Nysgerrig? Så læs mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil (pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør i Julemærkefonden Søren Ravn Jensen på tlf. 2429 2904 eller partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 0582.

Der er ansøgningsfrist den 31. januar 2022.

 

Søg stillingen her