Ansøgningsfrist: 25. januar 2022

Julius Andersens Vej 25

2450 København SV

Birgitte Vibe, 36 14 24 60

Kies er en idrætsefterskole, hvor vi har en målsætning om, at forene sport- og efterskoleliv med faglig og personlig udvikling. Vi er i dag 116 engagerede elever og 21 dedikerede medarbejdere, som alle medvirker til at give eleverne en oplevelse for livet – du er en naturlig leder for disse grupper og det er dette skoleliv du skal stå̊ i spidsen for.

Kies eleverne brænder for deres sport og forfølger drømmene. Det ønsker vi som skole at skabe de bedste muligheder for at understøtte i elevernes dagligdag. Vi har på Kies et ønske om fortsat at spille en aktiv rolle i udviklingen af Valby-Idrætsby, og vi har en forventning om, at du som Kies-forstander på Kies, naturligt er en del af den proces.

Dine ansvarsområder vil være:

• Pædagogisk og strategisk skoleledelse.
  • Du skal have et fokus på at udvikle visioner og målsætninger i samarbejde med bestyrelse og medarbejdere i en synlig og transparent model.
  • Imødekomme at eleverne er i centrum.
  • Du har undervisningserfaring og vil indgå i det ugentlige skema
  • Personaleledelse og personaleudvikling.
  • Økonomisk ansvar for skolens drift,
  • Facilitere kontakt til skolens stifterklubber, samt arbejde aktivt på at fastholde relationen til det lokale foreningsliv og nærområdet i Valby Idrætspark.

Tjenestebolig kan på sigt stilles til rådighed på skolen, efter aftale.

Hvis du har et ønske om at stå i spidsen for en velfungerende og veldrevet efterskole, modtager vi gerne din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret forstander Birgitte Vibe på tlf 36142460. Det er ligeledes muligt at tale med bestyrelsesformand Lasse Cederquist (LC) efter aftale. Ansættelsen sker efter gældende organisationsaftale for ”Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansættelsesforløb:

• Ansøgningsfrist: 25. januar 2022. Kl. 12.00
  • Samtale med Ansættelsesudvalg 28 januar 2022 (efter aftale).
  • Personligheds screening 4. februar. 2022.
  • Udvalgte kandidater motiverer kandidatur for bestyrelsen: d. 9. februar (aften)
  • Kontrakt underskrivelse Uge 7 eller 8.
  • Tiltrædelse 1. april 2022

Motiveret ansøgning sendes på mail til kontakt@kies.dk. Alle ansøgninger behandles med fortrolighed