Ansøgningsfrist: 21. januar 2022

4653 Karise

Troels Brandt, 20 90 51 03

Vi søger:

• Karise Efterskole er i rivende udvikling og søger derfor en ny administrativ sekretariatsleder.
  • En sparringspartner der kan indgå i skolens ledelse sammen med forstander og viceforstander.
  • Du er imødekommende, har økonomisk overblik og praktisk administrativ erfaring fra skoleverdenen.
  • Du har erfaring med selvejende institutionsdrift, gerne fra en højskole, efterskole eller lignede.
  • Det er en fordel hvis du har kendskab til elev- og økonomistyringsprogrammet KomIT.

Dine opgaver:
Din primære opgave bliver at være med til at videreføre Efterskolens sunde økonomi. Du skal have stort overblik og skal kunne sætte dig ind i lovgivning, bekendtgørelser og regler – både generelle og specifikt på efterskoleområdet – med alt fra tilskudsgrundlag og elevøkonomi til løn og ansættelse.
Du har hovedansvaret for udarbejdelse af både budget, periodeopfølgninger, årsregnskab og fører tilsyn med lærernes arbejdstid, jævnfør deres opgaveoversigt. Derudover er du ansvarlig for løbende korrekt bogføring, afstemninger, indberetning til myndigheder, styrelser og fonde, samt håndtering af løn og honorarer.
Vi skal i år gang med at bygge ny multihal. I denne fase af skolens udvikling vil der således være de ordinære økonomiske afrapporteringer og i tillæg, projekt og bygge regnskabet for den kommende multihal.
Du kommer til at spille en helt central rolle på Efterskolen, hvor du både skal arbejde meget selvstændigt og samtidig evne at være holdspiller.

Vi tilbyder:

Karise Efterskole er velkonsolideret og har en god driftsøkonomi. Regnskab kan findes på: regnskabsportal.uvm.dk. På efterskolen kan du forvente et dynamisk og rart samarbejdsklima, mulighed for at deltage i efterskolens mange spændende arrangementer samt møde engagerede medarbejdere og en masse unge energiske mennesker med særlige læringsforudsætninger.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til skolens forstander Troels Brandt på: 20905103

Tiltrædelse d. 1. marts 2022
Løn efter erfaring og kvalifikationer. Som udgangspunkt forestiller vi os en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist d. 21. januar 2022.
Ansøgningen sendes til sag@kaef.dk. Skriv administrativ sekretariatsleder i emnefeltet.

Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i uge 4