Karise

4653 Karise

Troels Brandt, 20 90 51 03

Karise Efterskole
Hvis du er vild med at undervise og brænder for at være på en efterskole, hvor der er højt til loftet, så er det måske dig, som er vores nye kollega.

Vi søger:
En erfaren og engageret lærer, som meget gerne har erfaring med specialundervisning. Derudover søger vi en lærer, som kan styrke vores musiske tilbud, og kan du samtidigt spille på et instrument, så vil det være en klar fordel.

Vi tilbyder:
Vi har syv spændende og varierede linjefag, hvor du skal indgå i en af disse. Den ledige stilling er til en klasse, hvor der typisk vil være autismeelever og elever med skolevægring, hvorfor en rolig og tålmodig tilgang til elevgruppen er at foretrække. Du vil indgå i et team med to kollegaer, hvor en kollega har rollen som koordinator. Den fælles kerneopgave for undervisningsteamet vil være at hjælpe eleverne til at blive fællesskabs- og undervisningsparate. Tjek gerne hjemmesiden www.kariseefterskole.dk for vores fagudbud.

Vi har en meget fleksibel opbygning af hverdagen og glæder os til at se, hvad du fagligt, pædagogisk og menneskeligt kan bidrage med i en praksis, hvor der er masser af plads til nye idéer og personlig udvikling.

Vi forventer:

• At du har relevant faglig uddannelse
  • At du er udviklingsorienteret, omstillingsparat og har stærke relationskompetencer
  • Ser humor som et aktivt redskab i arbejdet med og omkring de unge mennesker
  • At du har lyst til at indgå i tæt samarbejde med efterskolens øvrige personale og elevernes forældre i en travl hverdag, der også indbefatter aften- og weekendarbejde samt lejrskole.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til skolens forstander, Troels Brandt, på tlf.: 20 90 51 03.

Tiltrædelse d. 1. august 2022.

Vi ansætter i henhold til "Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation".

Ansøgningsfrist d. 19. maj 2022. Ansøgningen sendes til job@kaef.dk. Skriv lærer i emnefeltet. Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i uge 22.