Ansøgningsfrist: 25. oktober 2019

Rønne Alle 7

4653 Karise

Jørgen Schrøder, 56 76 74 00  / js@kaef.dk

Vi henvender os til elever med særlige læringsforudsætninger, og elevgruppen består af elever med udviklingshæmning, ligesom skolen også har en del elever med autismespektrum - tilstande og generelle indlæringsvanskeligheder.
Den ledige stilling er til en klasse hvor der typisk vil være autismeelever og skolevægrende elever hvorfor en rolig og tålmodig tilgang til elevgruppen er at foretrække.

Vi søger en erfaren og engageret dansklærer, som har erfaring med specialundervisning og kan føre enkelte af vores elever til folkeskolens afgangsprøve i dansk. Vi har desuden hele 6 spændende og varierede linjefag hvor du skal indgå i en af disse. Tjek evt. hjemmesiden www.kariseefterskole.dk for vores fagudbud.

Vi har en meget fleksibel opbygning af hverdagen og glæder os til at se, hvad du fagligt, pædagogisk og menneskeligt kan bidrage med i en praksis, hvor der er masser af plads til nye ideer og personlig udvikling.

Vi forventer:

• at du har relevant uddannelse
  • at du er udviklingsorienteret, omstillingsparat og har stærke relationskompetencer
  • at du har lyst til at indgå i tæt samarbejde med efterskolens øvrige personale og elevernes forældre i en travl hverdag, der også indbefatter aften- og weekendarbejde

Har du tillige efterskole el. friskoleerfaring og kan spille på et instrument til vores samlinger vil dette være en klar fordel.

Vi ansætter i henhold til "Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation" Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 1. dec. 2019

Yderligere oplysninger kan fås på vores hjemmeside eller ved henvendelse til viceforstander Jørgen Schrøder, tlf. 56 76 74 00 eller js@kaef.dk

Ansøgningsfrist 25.10.2019, og der afholdes samtaler i uge 44
Karise Efterskole, Rønne Alle 7, 4653 Karise - www.kariseefterskole.dk