Kastanievej
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 3. juni 2022

Tilføjet: 11. maj 2022

Adresse

Kastanievej Efterskole

Kastanievej 2

1876 Frederiksberg C

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Kastanievej Efterskole på Frederiksberg søger pr. 1. august:
En køkkenmedarbejder til deltidsstilling
(16 timer, 4 dage, kl. 08.00-12.00)

Kastanievej Efterskole har en kunstnerisk og kreativ profil og tilbyder undervisning af 10. klasses elever på et kreativt og fagligt højt niveau. Køkkenet er efterskolens hjerte, og eleverne er med i planlægning, madproduktion og rengøring. Køkkenet producerer hver dag lækker mad til 100 elever og medarbejdere, og vi har stor fokus på grøn, bæredygtig og velsmagende mad i et hjemligt miljø.

Arbejdsopgaverne består i daglig madlavning/bagning/specialkost efter madplaner, der aftales i teamet. Du skal kunne møde de unge pædagogisk og i øjenhøjde og kunne igangsætte dem med alsidige køkkenopgaver inkl. rengøring. Du planlægger og samarbejder tæt med skolens køkkenleder og kok.

Vores udgangspunkt er en arbejdsuge på 4 dage med mødetid kl. 08.00-12.00, men har du et andet bud, er du stadig velkommen til at søge stillingen. Vi lægger vægt på, at du har køkkenerfaring/køkkenuddannelse, er venlig og imødekommende, har et godt overblik, er samarbejdsvillig og med gode pædagogiske evner.

Stillingen er et vikariat min. 6 mdr. med mulighed for forlængelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. august, og din ansøgning skal være modtaget senest 03.06.22. Løn efter aftale. Samtaler vil foregå i uge 25 eller 26.

Læs mere om skolen på www.kastanie.dk

Ansøgning med CV sendes senest d. 03. juni 2022 til forstander Karen Toftlund Krog e-mail: stilling@kastanie.dk
Der afholdes samtale med udvalgte ansøgere i uge 25 eller 26, 2022