Ansøgningsfrist: 12. juni 2019

Klint

4500 Nykøbing Sj

Gitte Qwist, 5930 4026

Brænder du for mange af nedenstående områder, så glæder vi os til at høre fra dig.

• Pædagogisk ledelsessparring med forstander
  • Økonomi; fondssøgning, regnskabsaflæggelse og budgettering i samarbejde med forstander
  • Planlægning af medarbejderes opgaveoversigt/arbejdstid
  • IT- strategi og -sikkerhed i samarbejde med IT-medarbejder
  • Skemalægning, tilsynsplan og prøveplan
  • Selvevaluering/UVM/handleplan, mv.
  • Kommunikationsstrategi/hjemmeside/sociale medier
  • Morgentilsyn & modtagelse af sygemelding
  • Undervisning samt aften- og evt. nattevagter

Vi lægger vægt på, at du har en pædagogisk uddannelsesbaggrund, menneskelig indsigt og stærke relationelle kompetencer. Det er vigtigt, at du er struktureret, god til at koordinere og vild med økonomi, Excel og IT. Endelig skal du have lyst til ledelse og skoleudvikling i tæt samarbejde med forstanderen.

Vi tilbyder:

• ledelsesansvar og læreropgaver
  • fleksible arbejdsforhold på begge områder
  • dedikerede og dygtige kolleger, der løfter i flok
  • ressourcestærke og engagerede elever
  • flot og nyrenoveret tjenestebolig
  • smuk, naturskøn beliggenhed 200 meter fra Kattegat

Idrætsefterskolen Klintsøgaard er en boglig idrætsefterskole med en fantastisk beliggenhed tæt på havet. Vi har moderne idrætsfaciliteter, egen kunstgræsbane og undervisning i topklasse.
På skolen går 120 elever på 10. kl. niveau, vi har boglige fag, 6 idrætslinjer og en bred vifte af valgfag.

Det er vores hovedsigte at skabe aktive og positive unge, at styrke deres selvværd/selvtillid og evne til selvstændig vurdering samt fremme deres demokratiske dannelse.
Vi lægger vægt på, at eleverne udvikler deres samarbejdsevner, viser åbenhed og tolerance og medvirker til aktiv opbygning af fællesskabet. Se nærmere her https://klintsoegaard.dk/

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet. Send din ansøgning, eksamensbeviser, CV og referencer til kontor@klintsoegaard.dk
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Gitte Qwist på 59 30 40 26. Ansøgningsfrist: onsdag d. 12. juni 2019.
Samtaler forventes afholdt søndag d. 16. juni. Ansættelsestidspunkt: 1. august 2019.