Ansøgningsfrist: 20. februar 2020

Klint

4500 Nykøbing Sj

Hans Brandt / Gitte Qwist, 59 30 40 26

Vi søger en engageret og fagligt dygtig springlærer, som

• har stor erfaring med sikker springmodtagning.
  • brænder for at undervise 10. kl. elever på springlinjen og i engelsk.
  • i et team med vores danselærer kan planlægge danse- og springopvisninger.
  • har et humanistisk menneskesyn samt en tolerant og anerkendende tilgang.
  • har lyst til at deltage i aften- og weekendtilsyn, kontaktlærerfunktion og øvrige læreropgaver.
  • kan dække fuldtidsvikariatet fra d. 24/3, eller snarest herefter, og til vikariatet udløber.

Vil tilbyder blandt meget andet

• fleksible arbejdsforhold uden fuld tilstedeværelse
  • gode muligheder for medindflydelse
  • dedikerede og dygtige kolleger, der løfter i flok
  • ressourcestærke og engagerede elever
  • smuk, naturskøn beliggenhed 200 meter fra Kattegat

Fantastisk beliggenhed og moderne idrætsfaciliteter
Idrætsefterskolen Klintsøgaard er en boglig idrætsefterskole fantastisk beliggende tæt på Kattegat. Vi har moderne idrætsfaciliteter, egen kunstgræsbane og undervisning i topklasse. Der er 122 elever på 10. kl. niveau, og vi har obligatoriske boglige prøvefag, seks idrætslinjer og en bred vifte af valgfag.
Det er vores formål at understøtte udviklingen af aktive, demokratisk dannede unge og at medvirke til at styrke deres selvværd og evne til selvstændig stillingtagen.
Vi lægger vægt på åbenhed, tolerance og samarbejdsevner i opbygningen af et sundt og stærkt fælleskab. https://klintsoegaard.dk/

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet. Send din ansøgning, eksamensbeviser og CV til kontor@klintsoegaard.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte viceforstander Hans Brandt eller forstander Gitte Qwist på 59 30 40 26.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 20. februar

• Ansættelsestidspunkt: tirsdag d. 24. marts, eller snarest herefter.