Ansøgningsfrist: 15. april 2020

4600 Køge

Sune Aagaard, 28 77 73 35

Vores skole
Køge Lille Skole er en udviklingsorienteret lilleskole med faste levende traditioner.
Vores fundament er et anerkendende og forpligtende fællesskab, hvor elever, forældre og medarbejdere er ansvarlige for at samarbejde, så vores fælles projekt lykkes, og hvor vi vægter en hverdag med engagement, oplevelser og faglig fordybelse. Målet er at gøre vores børn til kreative, nysgerrige og livsduelige mennesker, der har indsigt, mod og handlekraft i en kompleks og globaliseret verden.
Vi har stor elevsøgning, god økonomi og rige udviklingsmuligheder og samler pt. 220 børn og en masse forældre fra Køge og omegn.

Vores forventning til ny skoleleder
Du har visioner, som du brænder for at omsætte til virkelighed i et samarbejde med ansatte, elever og forældre
Du evner at møde børn og voksne i øjenhøjde og bevarer overblikket, når det går stærkt.
Du kommunikerer klart og tydeligt med børn, forældre og medarbejdere.
Du skal kunne lede arbejdet med skolens pædagogiske udvikling.

Ledelsesopgaverne
Som skoleleder kommer du til at stå i spidsen for en velkørende kulturinstitution, hvor trivsel, dannelse, og uddannelse går hånd i hånd. Du skal derfor kunne lede, organisere og inspirere og indgå i en åben dialog i alle situationer.

Du skal kunne sætte dig selv i spil i et forpligtende samarbejde med skolens ledelsesteam, bestyrelsen og medarbejdergruppen. Du skal gå forrest i arbejdet med skolens fortsatte udvikling.

Du skal medvirke til, at der sker en løbende kompetenceudvikling af skolens medarbejdere, og selv have lyst til fortsat at lære.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi søger en person som er pædagogisk funderet og som har erfaring med undervisning af børn og unge. Ledelseserfaring og økonomisk indblik er nødvendigt, og vi ser gerne, at du har en ledelsesuddannelse.

Praktik

Vi ønsker stillingen besat d. 1. juni 2020 eller snarest derefter, og kalder løbende ind til samtaler og stopper, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Sune Aagaard på telefon 28777335. Her kan du også lave aftale om besøg på skolen. Selve ansøgningen stiles til formand@klis.dk. Ansættelsen sker henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv., af 16. april 2019. Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse.