Ansøgningsfrist: 15. marts 2020

Møllebjerg 17
2680 Solrød Strand

René Thorup, 56 14 10 56

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring er ikke det vigtigste for os, men det er vigtigt, at du ønsker at indgå i et stærkt team med skolens øvrige lærere og vil bidrage til yderligere udvikling og nytænkning af undervisningen. På skolen har alle elever fra 4.kl – 9.kl en MacBook og fra 1.kl – 3.kl en iPad, og vi anvender i høj grad webbaserede undervisningsportaler, men anvender selvfølgelig også mange andre uv-materialer.

Vi har som kernevædier – nærvær, engagement og faglighed. Du kan også besøge vores hjemmeside og se/læse lidt mere om os på – www.privatskolen.nu

I sommeren 2019 blev skolen 40 år og her gav vi os selv i gave – helt nye elektroniske tavler, som erstatning for vores ”gamle” smart boards, der nu er sat op i diverse faglokaler som fysik, billedkunst og skolekøkken.

Vi nyder og udnytter den lille skoles dynamik og privilegier, hvor vi sammen med de 240 elever og deres forældre har en skole, hvor vi respektfuldt, omsorgsfuldt og i en god tone samarbejder om at være en god skole, hvilket vores ry også bekræfter.

Vi er en personalegruppe som består af lærere, pædagoger, sekretærer og pedeller, der i en humoristisk omgangstone sagtens kan finde på at mødes i sociale sammenhænge uden for arbejdstiden.

Har dette vakt din interesse så skriv en ansøgning til os på: rn@privatskolen.nu eller ring til skoleleder René Thorup på 5614 1056. Ansøgningsfristen er den 15-03-20, og ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.