Ansøgningsfrist: 21. juni 2021

Efterskolevej 8

4750 Lundby

Lars Schou Jensen, 61 76 37 06

Vores køkkenleder og kostvejleder gennem mange år, Nina, har fundet nye og spændende udfordringer. Vi søger derfor en ny, erfaren køkkenleder og kostvejleder, der er uddannet ernæringsfagligt, kok eller lignende.

Du skal være køkkenleder for to ernæringsassistenter, hvoraf den ene også er uddannet kostvejleder, en ernæringsassistentelev og en rengøringsansvarlig.

Du vil have ansvar for madlavning, indkøb, personaleplanlægning og -pleje, og i det hele taget alt hvad der hører til driften af et køkken, der skal lave mad til ca. 120 personer, seks gange dagligt.

Du skal have erfaring med, at lave nutidig mad af høj kvalitet, med fokus på bl.a. årstidens friske råvarer. Skolen sætter en ære i, at maden hver dag er nærende, varieret og velsmagende.

Udover at være en dygtig køkkenleder forventer vi, at du:

• Er omstillingsparat og kan arbejde selvstændigt.
  • Har visioner, ambitioner og evner til at tilberede lækker og spændende mad til vores elever.
  • Har godt humør og kan lide at være sammen med unge mennesker.

Jobbet inkluderer kostvejledning for elever der ønsker at tabe sig eller tage på. Vi tager i dagligdagen hensyn til elever der har specielle spisevaner og -ønsker (vegetarer, -svinekød, -gluten, allergikere, -laktose), men vi kan ikke opfylde kravene fra veganere.

I køkkenet er der dagligt 3 efterskoleelever, som indgår i den daglige madlavning.
Det kræver derfor, at du har pædagogisk indblik og forståelse, så det bliver en god oplevelse at være i køkkenet.

Stillingen er fuldtids, med tiltrædelse 1. august 2021. Arbejdstiden er fra kl. 07.00 til ca. 14.30 mandag til fredag, og enkelte gange med arbejde weekends og aften, da året inkluderer større og mindre arrangementer.

Yderligere oplysninger og svar på evt. spørgsmål, kan fås ved henvendelse til skolens forstander, Lars Schou Jensen, på telefon, 61 76 37 06.

Ansøgninger med div. bilag sendes til lj@lundbyefterskole.dk seneste mandag d. 21.-6.-2021.
Ansættelsessamtalerne blive afholdt i uge 25. Har du ikke hørt fra os inden d. 28.-6.-2021, er stillingen besat til anden side.

Løn iflg. fællesoverenskomsterne mellem Finansministeriet og LC/CO10 samt OAO-S.