Ansøgningsfrist: 15. maj 2022

Efterskolevej 8

4750 Lundby

Leif Jylov, 30 97 53 72 /4760jylov@gmail.com

Brænder du for efterskoleformen? Vil du være med til at skabe de bedst mulige forhold for godt 100 unge mennesker? Har du erfaring med at lede og stå i spidsen for en ambitiøs uddannelses- og dannelsesinstitution. Så er stillingen til dig lige her!

Lundby Efterskole er en traditionel Grundtvig/Koldsk efterskole med et bredt elevgrundlag, på grund af vores 6 meget forskellige linjer. På skolen er der 20 dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen med vores godt 100 elever, skaber en livlig og spændende hverdag. I spidsen for hele denne flok står forstanderen, som sammen med viceforstanderen, får hverdagen til at fungere godt, både med hensyn til undervisningen, samarbejdet og alle de andre spændende ting der sker på en moderne og lidt gammeldags efterskole. Kan du se udviklingsmuligheder i ovenstående, og har du måske ideer til yderligere at udvikle et godt fungerende koncept, Så er det måske dig der skal afløse vores mangeårige forstander, som har valgt at gå på pension.

Vi søger en forstander der:

• kan virke som inspirator for elever og ikke mindst personale.
  • kommer med relevant ledelseserfaring og gerne erfaring fra efterskoleverdenen.
  • kan se udviklingsmuligheder i skolens pædagogik og i medarbejdernes faglige kompetencer, såvel i det bestående som i nye områder i tæt samarbejde med bestyrelse og medarbejdere.
  • er dygtig til at skabe gode relationer, både indadtil og udadtil.
  • der sætter arbejdsmiljø og trivsel højt.
  • har et godt humør, også i stressede situationer.

Yderligere spændende information om skolen kan ses på lundbyefterskole.dk

Ansættelsesvilkår: Ansættelse og aflønning sker i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler m.v. af 16. april 2019.

Ansøgningen sendes senest 15. maj til bestyrelsen@lundbyefterskole.dk
Vi forventer at afholde 1. samtalerunde mandag 23. maj. 2. samtalerunde forventes afviklet 2. juni.

Yderligere oplysning og kontakt.
Bestyrelsesformand Leif Jylov tlf. 30975372, mail 4760jylov@gmail.com
Ønsker du en rundvisning på skolen, kan du henvende dig til forstander Lars Schou Jensen tlf. 61763706, mail. lj@lundbyefterskole.dk eller Tillidsmand Rikke Jensen tlf. 26612113, mail. rj@lundbyefterskole.dk