Ansøgningsfrist: 13. august 2021

Midtsjællands Efterskole

Tolstrupvej 29

4330 Hvalsø

Christian Hougaard-Jakobsen, 27 63 16 33 / cj@mse.dk (efter 31. juli)

Brænder du for at være sammen med og undervise unge? Vil du være en del af et stærkt og tæt arbejdsfællesskab? Så er du måske vores nye kollega. Stillingen er på fuld tid.

Vi skal først og fremmest have dækket følgende fag: engelsk og mediefag

Derudover er vi interesserede i: musik og håndværksfag

Endelig glæder vi os til at høre, hvad du derudover brænder for at undervise i.

Vi lægger stor vægt på relationsarbejdet i samværet med eleverne. Vi forventer derfor, at ansøgere har lyst til at være sammen med unge, engagere sig i efterskolelivet og aktivt tage del i de mange forskellige opgaver, der er forbundet hermed. Det er f.eks. vagter, temauger og -dage samt lejrskoler og gruppelæreropgaver.

Erfaring fra det frivillige børne- og ungdomsarbejde vil være en fordel.

Midtsjællands Efterskole er en bred efterskole med en mangfoldighed af fag indenfor friluftsliv, natursport, idræt, musik og teater, håndværksfag samt Verdensborger.

Vi arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Vi ønsker at give unge styrke, mod og kræfter til at leve i hverdagen. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist: fredag den 13. august.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.
Ansøgning, CV og andre bilag sendes i én pdf-fil til cj@mse.dk

Du er meget velkommen til at kontakte os efter den 31. juli for at få mere at vide om skolen, ligesom der er mulighed for at besøge os.

Se vores hjemmeside for mere information om skolen: www.mse.dk

Henvendelse til forstander
Christian Hougaard-Jakobsen