Nysted

Skansevej 22

4880 Nysted

Søren Hansen, 25 18 79 33

Nysted Efterskole søger en lærer, som brænder for efterskolelivet og samværet med de unge mennesker i deres dannelsesrejse. Stillingen er med opstart 1. august. Du skal være linjefagsuddannet i engelsk og have lyst til et være en del af vores inklusionsteam omkring trivselssamtaler med skolen elever. På Nysted Efterskole er vi aldrig alene. Vi arbejder i flerlærer-teams, hvor man fælles forbereder, afvikler og evaluerer undervisningen. Vi søger derfor en lærer, der vægter samarbejdet højt og har lyst til at arbejde tværfagligt på tværs af linjer og fag. Samtidig er vi en skole, hvor det altid er den enkelte elevs udvikling, der er i centrum - hvad enten det er fagligt eller socialt.

Nysted Efterskole er en praktisk orienteret efterskole med erhvervsrettede linjer, som arbejder med inkluderende fællesskaber ud fra ICDP-princippet - ressourceorienteret relationspædagogik. Skolen huser 130 elever fordelt mellem piger og drenge på 8., 9. og 10. årgang. Vi søger en engageret lærer, som udover at undervise, også brænder for at tage ansvar for dannelsesarbejdet, og som vil tage aktivt del i det fantastiske efterskoleliv.

Vi tilbyder:

• Et godt og velfungerende personaleteam
  • Faglig og pædagogisk sparring og udvikling
  • Mulighed for nytænkning og anderledes undervisningsformer

Stillingen indeholder:

• Undervisning og tilsyn i et varieret og fleksibelt skema
  • Delt kontaktlærerfunktion
  • Aften- og weekendtilsyn

Desuden skal du deltage til møder, fælles forberedelse og planlægning, samt være med på udflugter, skolerejse og andre lignende arrangementer.

Stillingen er på fuldtid og løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgningsfrist lørdag den 25. juni.
Ansøgningen sendes til: soerenh@nysted-efterskole.dk
Vedhæft relevante bilag. Ansættelsessamtaler forventes afholdt efter aftale i uge 26.

Du er meget velkommen til at kontakte viceforstander, Søren Hansen på 25187933 til en uformel snak og fremvisning af skolen, inden ansøgningsfristen ophører.