Ansøgningsfrist: 12. marts 2021

4880 Nysted

Ulla Blom, 25 16 94 06 / ubk@carematch.dk
Per Just, 25 18 79 14 / perj@nysted-efterskole.dk

Ansøgning via dette link: https://carematch.dk/stillinger-jobagent/?hr=show-job%2F67537%26locale%3Dda_DK

Vi søger en afdelingsleder, der kan indgå i et velfungerende ledelsesteam og udvikle sig ind i lederjobbet. Du skal altså have talent for ledelse og lyst til ledelse, men du behøver ikke nødvendigvis have ledererfaring endnu.

Værdier og optimal læring
Det er meget vigtigt, at du kan tilslutte dig de værdier, der er af afgørende betydning for arbejdet på Nysted Efterskole. Vi er her for de unges skyld.

Vi skal bruge alle vores kræfter på at give optimal læring til den mangfoldighed af unge, der kommer ind på skolen. Derfor er man som medarbejder på efterskolen forpligtet til at samarbejde med andre om opgaven. Som lærer er man altså forpligtet til at samarbejde med dem, der står for de unges læring i skolens praktiske værksteder – og det gælder også omvendt.

Undervisnings-og ledelsesopgaver
Du vil som afdelingsleder få ansvar for en række arbejdsopgaver, der medvirker til at få skolen til at fungere. Du skal undervise en del af tiden, du får ansvaret for opgaver som skemalægning og eksamensadministration, og du får et særligt ansvar for specialundervisningen.

Dette skal du tilrettelægge i samarbejde med de to andre i skolens ledelse.

Udvikling og karrieremuligheder
For den rette ansøger er der i fremtiden et job som viceforstander på Nysted Efterskole, fordi han/hun netop har kunnet leve op til skolens værdier og gøre en positiv forskel for skolen.

Vi forventer, at du har en læreruddannelse og er parat til at tage en lederuddannelse.

Om skolen
Nysted Efterskole er en praktisk orienteret efterskole med erhvervsrettede linjer, som arbejder med inkluderende fællesskaber ud fra ICDP-princippet - ressourceorienteret relationspædagogik.

Skolen huser 130 elever fordelt mellem piger og drenge på 8., 9. og 10. årgang. Eleverne kan ride, reparere biler, lave grafisk arbejde og udfolde sig kreativt. Skolen råder over 30 hektar jord fordelt på skov-, eng og mark. Vi har bl.a. skoleheste og Gallowaykøer.

Yderligere information
Nysted Efterskole kommune samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til, at du kontakter Seniorkonsulent Ulla Blom på tlf. 2516 9406 eller ubk@carematch.dk

Du kan også kontakte Forstander Per Just på tlf. 2518 7914 eller perj@nysted-efterskole.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Tidsplan

Ansøgningsfrist 12. marts 2021 kl. 24:00

1. samtale 17. marts
2. samtale 24. marts