Ansøgningsfrist: 13. oktober 2019

Skansevej 22

4880 Nysted

Søren Hansen, 25 18 79 33

Nysted Efterskole er en praktisk orienteret efterskole med erhvervsrettede linjer. Skolen huser 120 elever fordelt mellem piger og drenge på 8., 9. og 10. årgang samt 36 ansatte. Vi søger engagerede lærere, som udover at undervise, har lyst tage ansvar og samtidig være gode pædagogisk sparringspartnere.

Vi tilbyder:

• En skole i udvikling
  • Et godt og velfungerende personaleteam
  • Gode løn- og ansættelsesforhold

Stillingen indeholder:

• Undervisning og tilsyn i et varieret skema.
  • Mulighed for forberedelse på skolen eller hjemme.
  • Aften- eller weekendvagter, hvor du har mulighed for at byde ind med aktiviteter for eleverne.

Desuden skal du forvente at deltage ved pædagogiske møder og være med på udflugter, skolerejse og andre lignende arrangementer.

Stillingen er en fuldtidsstilling og læreruddannelsen er krav.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Der ligger dog en forhandlet lønaftale på Nysted Efterskole, hvor lønnen ligger gennemsnitligt 10% højere end gældende løntrin.

Ansøgningsfristen er den 13. oktober, og ansøgningen sendes til: soerenh@nysted-efterskole.dk
Vedhæft relevante bilag. Ansættelsessamtaler forventes at afholdes i uge 43.

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at orientere dig på vores hjemmeside: www.nysted-efterskole.dk eller kontakte viceforstander Søren Hansen på 25187933